Од 70.000 скy телефона у свијету, једна трећина је из нашег региона!

"Ради се о балканском картелу у коме веома добро сарађује српски олош из Србије, Републике Српске, шиптарски олош са Косова, С.Македоније ,бошњачки олош из БиХ и олош из Хрватске и нешто олоша из Словеније... Сва та багра сарађује заједно и гледа како да нам потрује дјецу... Ту нема разлике, између вјере, нације, то је такав олош, такав шљам..."

Србија 10.02.2022 | 22:45
Од 70.000 скy телефона у свијету, једна трећина је из нашег региона!

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изнио је шокантне информације, у емисији Пулс БН телевизије, када је у питању кориштење скy апликације, коју су користиле нарко-криминалне групе у свијету, међу којима је више од једне трећине са подручја наћег региона.

"У свијету је постојало око 70 хиљада скy телефона и мислим да је са нашег простора било око 30 %. Да ли су то били Срби, Хрвати, Бошњаци...? Овако да кажем - с нашег српско-хрватског, бошњачког говорног подручја је преко 30 одсто. То је огроман број. Замислите цијели свијет 70 хиљада, а ми трећину са овог нашег простора", казао је Вулин.

Ми смо, каже он, разбили криминалну групу Беливука и Миљковића... Ухапсили смо неколико полицајца због сарадње са криминалним групама и биће тога још..

"Ради се о балканском картелу у коме веома добро сарађује српски олош из Србије, Републике Српске, шиптарски олош са Косова, С.Македоније ,бошњачки олош из БиХ и олош из Хрватске и нешто олоша из Словеније... Сва та багра сарађује заједно и гледа како да нам потрује дјецу... Ту нема разлике, између вјере, нације, то је такав олош, такав шљам ...Тај ниво суровости..., како убијају нашу дјецу, да ми је жао што је укинута смртна казна", казао је Вулин.

Он је нагласио да балкански картел одлично функционише и имају добру подјелу посла.

"За њих нема граница, нити виза, за њих је одавно успостављен шенген. Нема вјере, нема нације, само новац .... рекао је Вулин.

Он је рекао да добро сарађују полиције у региону. Изузетак је, како каже, Црна Гора, гдје постоје два јака криминална клана, кавчани и шкаљарци...

"Сарадња с МУП Републике Српске је на високом нивоу и да није границе, не би знали да она постоји", казао је Вулин, наводећи да је било доста повезаних хапшења и с једне и друге стране Дрине.

Он је похвалио и сарадњу са тужилаштвом БиХ, посебно са тужиоцем Чампаром. 

(БН)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

@@@@@

11.02.2022 02:00

Шта је са Додиком? Забрана уласка у Србију Одузимање имовине.. Х И Т Н О

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

11.02.2022 04:07

Подрска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

11.02.2022 08:27

Да нам власт није цисти сљам не би ни било овог обицног сљама. Нема криминала без власти, то је бар јасно.

Name

Телефони

11.02.2022 05:01

Па Раде Диљевиц И његова зена имају те Телефоне Скy скоро 10 година. То је кум од Костресевица,потпуно необразовани грмаљ а вози ауто Ауди од 200 000 КМ И направио куцу од 4 милиона КМ сто је продао куму Костресевицу. Без Игора Додика ова игранка са телефонима И новцем не би била могуца. Дрога али преко 10 година,сто преко Царине у Градисци сто други канали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИКАЗ

11.02.2022 05:03

Како тако мозете реци за Игора, Ненада, Драгана, Милорада и многе друге а они су дио власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

11.02.2022 07:33

Која власт? Лопови!!

Name

Дуд

11.02.2022 05:38

Муп РС је само асистирао (физичка сила) приликом хапшења, по наредби Суда БиХ а на тражење Туж.БиХ. Зато Милокрад прави нови ВСТВ РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2022 09:53

Муп РС нема ништа са овим акцијама. А мука им јер не могу заштитити своје полицајце из нарко групе јер доказе шаље Интерпол и Еуропол. Од 91 године па до сада полиција и тужилаштва су легло мафије. Како би Додик и остали чланови постали мафијаши без подршке Тужилаштва. Кумови су у Тужилаштвима. Тужилаштва су највећи проблем у овој држави јер тужиоци не могу ни кривично ни грађански одговарати. Предсједник Америке одговара а наши тужиоци и судије не. То нема нигдје у свијету. Убијају људе индустријским кисеоником и тужилаштво то заташкава. То је злочин. Они требају бити у Хагу да им се суди за злочин против човјечности. Народ се мора пробудити. Нисмо у комунизму.

Name

Знаци ли то

11.02.2022 06:41

Да је сав нарко картел европе код нас..Бозе и ДЕА цујем отвара канцеларије у централи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Да

11.02.2022 07:39

Ти људи су угледне личности и важе за велике патриоте, чак дају донације за изградњу вјерских објеката ! Иначе , сви су велики вијерници и особе јаког морала !

Name

Ре:Значи ли то

11.02.2022 08:28

Значи,друже.

Name

Миле

11.02.2022 09:55

Што не би био код нас кад имају заштиту Предсједника, Скупштине, Владе, Тужилаштва, Суда и народа. Нарко држава. Европска Колумбија.

Name

Обични грађанин

11.02.2022 08:01

Зар ти,господине Вулин,мислиш да је степен криминала могао досегнути до тог нивоа без знања и учешћа људи из МУП-а и људи из власти.Ако јесте,онда су институције које они представљају апсолутно безвриједне,напротив.Врло је провидно то што је хапшење почело од људи који раде за власт а не од људи из власти.Оног момента кад ухапсите генерале нарко картела,онда можемо вјеровати у рад институција,имена су позната и нај обичним грађанима,шта је с вама.....Све до тад је само мазање очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2022 09:56

Нема организованог криминала без подршке политике. Сви раде за њих.

Name

Миле

11.02.2022 08:08

Нису они олош....они су примјер како мозе да функционира екеномија измедју народа а и не чујеш их...срби л хрвати, босњаци, сиптари сви сарадјују једни са другим....угледајте се на њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

11.02.2022 14:36

1. Треба имати мозак колико и колибр, па се бавити криминалом на оваквом нивоу, а онда за комуникацију користити модерне технологије. Не постоји нешто, што се не може "разбити". Имбецили. 2. Што се тиче закона и повратка на Републику Српску о Високом судском и тужилачком савјету, томе се могу радовати само лопови и хохштаплери, ови из тачке 1.. Јер, са овим потезом покушавају да се извуку, а да не одговарају. Тако што ће "ВСТС", ставити опет под своју контролу. Чим су остали без својих људи, одмах се у задњих пар мјесеци "прочепило" и почело са радом. Није то никаква побједа Републике Српске, већ управо супротно. А обичан становник Републике Српске, који се радује овој побједи, или није информисан о чему се ради, или је "плитак" к'о Врбас у Бајинцима око светога Прокопија. Радује се једино својој пропасти. 3. Од тог закона, свакако неће бити ништа. Одговараће сви, без изузетка. Евентуално да неко побјегне у "тајге". Тако да то могу "окачити мачку о реп". 4. Почев од сада избора за "МЗ", услиједиће таква "чистка", какву нису ни сањали. Поздрав рођаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкане мој

12.02.2022 07:17

Не мраци цовеце. Како постен цовек ово да разуме? Да је "свет" толико постен или да је народ Балкана толико лос?Не дирај ми Балкан.

ОДГОВОРИТЕ