Преминуо младић из Гацка избоден ножем током туче

Двадесетседмогодишњи Богдан Г. из Гацка, који је недавно избоден ножем у физичком сукобу, преминуо је данас у Универзитетско клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске у Бањалуци, саопштено је из ове здравствене установе.

Република Српска 08.02.2022 | 15:21
Преминуо младић из Гацка избоден ножем током туче

Младић је повријеђен 29. јануара у физичком обрачуну са још двојицом младића.

Том приликом повреде је задобио и младић чији су иницијали Ђ.Г, такође из Гацка.

Обојица су са повредама примљени у Службу хитне медицинске помоћи Дома здравља у Гацу, који је о томе обавијестио Полицијску станицу у Гацку.

Из Полицијске управе Требиње раније је саопштено да су оперативним радом и на основу прикупљених сазнања на терену дошли до сазнања да је дошло до физичког сукоба између Д.К, Б.Г. и Ђ.Г. Током приликом Д.К. је нанио повреде Б.Г. и Ђ.Г.

Током претреса је пронађено и одузето хладно оружје /нож/ и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела. 

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Децко

08.02.2022 16:01

Два на једног, наравно да це се бранити свим средствима, кад вец није јаци, па ако и убије, то је колатерална стета! Ко се маца лати, од маца це пасти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДЕЦКО

08.02.2022 17:30

КАД ВЕЦ НЕМАС ПОЈМА СТА СЕ ДЕСАВАЛО УЗДРЗИ СЕ ПРЉАВИХ ИЗЈАВА.

Name

Гацко

08.02.2022 21:12

Нож није оправдање ни за шта. То може само поремећена особа. Туга до неба ...Угашен млад живот. Покој му души а породици искрено саучеће. Не дао бог ником..

Name

Драган

09.02.2022 20:25

Покој му дуси.јадни смо кад ноз ријесава све.

ОДГОВОРИТЕ