Preminuo mladić iz Gacka izboden nožem tokom tuče

Dvadesetsedmogodišnji Bogdan G. iz Gacka, koji je nedavno izboden nožem u fizičkom sukobu, preminuo je danas u Univerzitetsko kliničkom centru /UКC/ Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Republika Srpska 08.02.2022 | 15:21
Preminuo mladić iz Gacka izboden nožem tokom tuče

Mladić je povrijeđen 29. januara u fizičkom obračunu sa još dvojicom mladića.

Tom prilikom povrede je zadobio i mladić čiji su inicijali Đ.G, takođe iz Gacka.

Obojica su sa povredama primljeni u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gacu, koji je o tome obavijestio Policijsku stanicu u Gacku.

Iz Policijske uprave Trebinje ranije je saopšteno da su operativnim radom i na osnovu prikupljenih saznanja na terenu došli do saznanja da je došlo do fizičkog sukoba između D.К, B.G. i Đ.G. Tokom prilikom D.К. je nanio povrede B.G. i Đ.G.

Tokom pretresa je pronađeno i oduzeto hladno oružje /nož/ i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela. 

(Srna) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Decko

08.02.2022 16:01

Dva na jednog, naravno da ce se braniti svim sredstvima, kad vec nije jaci, pa ako i ubije, to je kolateralna steta! Ko se maca lati, od maca ce pasti!

ODGOVORITE
Name

RE DECKO

08.02.2022 17:30

KAD VEC NEMAS POJMA STA SE DESAVALO UZDRZI SE PRLJAVIH IZJAVA.

Name

Гацко

08.02.2022 21:12

Nož nije opravdanje ni za šta. To može samo poremećena osoba. Tuga do neba ...Ugašen mlad život. Pokoj mu duši a porodici iskreno saučeće. Ne dao bog nikom..

Name

Dragan

09.02.2022 20:25

Pokoj mu dusi.jadni smo kad noz rijesava sve.

ODGOVORITE