Сједница Народне скупштине је била фарса и обмана

- Ова сједница је требала да послужи власти да се опере и амнестира од политике коју је водила свих ових мјесеци а на коју смо сво вријеме упозоравали да је лоша. Она је верификовала повратак власти у институције БиХ – истакао је Шаровић.  

Република Српска 02.02.2022 | 13:52
Сједница Народне скупштине је била фарса и обмана

- СНСД се враћа у институције БиХ, то јасно стоји у закључцима.  Цијела фарса од посебне сједнице Народне скупштине је била један вјешти сценарио у коме смо се сви испричали а пласирани су закључци који нису имали никакве везе са сједницом. – поручио је данас Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке на прес конференцији у Бањалуци. 

"Ова сједница је требала да послужи власти да се опере и амнестира од политике коју је водила свих ових мјесеци а на коју смо сво вријеме упозоравали да је лоша. Она је верификовала повратак власти у институције БиХ“, истакао је Шаровић.  

Он се осврнуо и на инцидент избацивања посланика Небојше Вукановића из Клуба СДС-а са сједнице, назвавши то срамним након чега су посланици опозиције напустили сједницу Народне скупштине Републике Српске.

„Ја сам планирао да реплицирам Додику али након неправедног избацивања Вукановића одлучили смо се на чин солирарности према нашем народном посланику. У противном гласали бисмо против закључака Народне скупштине јер су они амнестија СНСД-а од њихове пропале политике“, поручио је предсједник СДС. 

Он каже да већина ствари који се налазе у закључцима нису ни споменуте у уводим ријечима предлагача. 

„Амнестирана је власт за континуирано кршење закључака Народне скупштине РС из јула мјесеца 2021. године јер је у првој тачци речено да су представници Републике Српске у инстутицијама БиХ до краја поштовали закључке Народне скупштине РС што је класична лаж. Само у децембру мјесецу Савјет министара је два пут засједао. Да ли је то у складу са закључцима Народне скупштине Републике Српске, питам ја вас", казао је Шаровић. 

Он је јучерашње заједање Народне скупштине РС назвао незабиљеженом фарсом и обманом. 

„Није ни требала ова посебна сједница јер су они наумили да се врате у институције БиХ са или без сједнице. Нисмо хтјели бити учесници ове јучерашње фарсе на било који начин“, казао је Шаровић.  

(БН) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Сам

02.02.2022 13:19

Нисте требали са смрадовима ни бити на сједници, а поготово слушати њихове небулозе и увреде,што више насједате на њихове лажи.? ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недо

02.02.2022 13:22

Народна Скупстина Републике Српске се висе не би требала састајати док не продју избори и док се не буде видјело ко це да влада Републиком Српском? Ције овце, онога и ливада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.02.2022 22:36

Бас тако.

Name

А

02.02.2022 13:26

Фарса је више од 25 година, а не само јуче

ОДГОВОРИТЕ
Name

позориште

02.02.2022 13:26

Не само јучерашње,свако посебно засједање је било тако.Свака иоле озбиљна држава би се требала стидјети оваквих ,перфидних и прејефтиних представа,али пошто ми то нисмо,онда је све у нивуо ријалитија.Овде су,забрињавајући и већи проблем конзументи од самих изводјача,јер они своје представе и праве за њих.Кад се публика промјени,ови глумци ће сами нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

02.02.2022 13:33

Диброоо јутроо!! Они су циљ испунили и сад лаганооо у власт са масинеријомммм гласацком! Папцимаа поткованим лобистимааа прелетацимааа спавацимаааа а ви ??? И даље у опозицијууу које је вусе од пола спавацааа огрезлих лоповаа уходаних од рата до данас!! Њихове институцијее њихова власт њихово бахацењеее за Гиниса уз опозицијуу и тако од рата траје са фарсом од избора договоренух препустенух продатих гласова позиција трговци разних партија !!!! Багра балканскааа народ у нестајањуу бјезии!! Зло 21 вијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.02.2022 14:10

Свима одговара!И Бриселу ,истоку ,западу,домацим крвопијама и народу који је одлуцио да плива у мутном.Девиза не таласај за сад тј остави за касније

Name

Дусан

02.02.2022 14:25

Опозиција у скупстини је привјесак властодрсци недају проговорити свакако раде како они казу зато најбоље неприсуствовати

Name

Ех

02.02.2022 14:28

Јуцерасња сједница НСРС је скуп сељака владајуцих странака који зеле да показу како су сила народу а када се стисну баји м**а онда га стите његови дуполизци тако је стално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТ

02.02.2022 14:33

Дај ослободите нас са васим препуцавањем. Сви сте ви исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београдски синдикат

02.02.2022 14:34

Систем те лазе Не вјеруј ста ти казе;

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

02.02.2022 14:40

Ја када видим да ме неко обмањује и лаже, ја даље не желим да се виђам, сатајем и разговарам са њим !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висковиц

02.02.2022 15:18

Господине Саровицу,не кукајте висе и не понављајте као папагаји прицу о Додику .Додик је издајник Р.Српске и ако имате могуцности да га зауставите у униставању Р.Српске,предузмите правним или другим средствима(протестима)његово погубно дјеловање.Ако не мозете,цутите !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

02.02.2022 17:38

И ти си као и они једна обична фарса и обмана. Иди јаранима Цицку и Обрену, не фолирај више.

ОДГОВОРИТЕ