Други мјесец потраге: "Ја сам спреман на све"

Потрага за Матејем Перишем ушла је у други мјесец. Док породица, али и велики број људи не губи наду да ће младић бити пронађен жив и здрав, његов отац Ненад данас је у емисији "Кец на једанаест" на К1 телевизији говорио о томе у ком правцу би истрага требало да се настави.

Србија 01.02.2022 | 19:36
Други мјесец потраге: "Ја сам спреман на све"

Министарство унутрашњих послова Србије води овај поступак, а подршку им пружа Хрватска. Колико ја знам, припадници МУП-а Хрватске још нису стигли у Београд. Не знам шта пише у вашим медијима, али мене о њиховом доласку нико није обавијестио – казао је Ненад Периш на К1.

Периш је казао да му је лакше када је сам.

– На улици намјерно носим маску како бих се сакрио, лакше ми је кад сам са собом рјешавам неке ствари, али људи ме ипак препознају и пружају ми подршку. Ја нисам битан, у Београду сам јер тражим сина. Лакше ми је да скривам емоције у себи. Покушавам да будем рационалан. Ми до сада немамо информацију која би ме демотивисала и која указује на то да се ова ситуација неће завршити на срећан начин. Али колико је добро што за сада немамо ниједну такву информацију, толико је и тешко – казао је Периш.

– Држи ме моја породица која тешко све ово проживљава, држи ме жеља да се то ријеши. Ја сам спреман на све. Свјестан сам да је прошло 30 дана и да не могу очекивати исте вијести након првог дана истраге или након 30 дана.

Ненад Периш је казао да су му писања медија помогла.

– Вијести су здружиле људе и то је у мени покренуло велику количину енергије, у ово тешко вријеме за мене и моју породицу. Било би много теже и мени и мојој породици да не постоји та позитивна атмосфера, та жеља да се све добро заврши

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БЛ

01.02.2022 18:46

Молимо се за Матеја!!!! Боже помози и спаси!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели Србин

02.02.2022 07:16

Шта све омладина уради због оне ствари, као да је једина на свијету. Које патње пролази породица, Творче дај им снаге да истрају и да се срећно заврши ова потрага!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

02.02.2022 07:56

Јадан цовјек…..неизвјесност убија висе него истина ?

ОДГОВОРИТЕ