Принц Чарлс постаје ријалити звијезда

Син краљице Елизабете ИИ одлучио је да се окуша као ријалити звезда, а у новој емисији о животу аристократских породица, помаже једном од учесника да купи краву на сајму пољопривреде.

Забава 30.01.2022 | 20:30
Принц Чарлс постаје ријалити звијезда

Чини се да је будући наследник одлучио да узме предност над принцом Харијем и Меган Маркл који су се, након потписивања уговора са Нетфликсом, обвезали на снимање серија и филмова о сопственом животу.

Како је принц Чарлс одувек био освешћен о важности сточарства за опстанак британске економије, узгајивачи стоке за које се принц залагао и финансијски, неретко су могли да га поздраве у обиласку.

Ипак, овога пута његовим "сточарским способностима" моћи ће да сведоче гледаоци испред малих екрана, будући да ће се принц опробати у емисији о животу аристократских породица.

У једној од епизода које се емитују на ИТВ-у, принц Чарлс ће помоћи пријатељу лорду Џералду Бернарду Фитзалан-Хауарду приликом куповине краве на сајму пољопривреде.

Ријалити је назван "Кеепинг Уп Wитх Аристоцратс" што већ наговештава да гледаоце очекује и доста хумора, будући да су га упоредили са оним о најпознатијој америчкој породици "Кеепинг Уп Wитх Кардасхианс".

"О, мој Боже! Видите ли ко је овдје? Принц Чарлс! О, Боже!", говори лордова супруга Ема, имитирајући Кардашијанке.

(Клиx)

 

Коментари / 0

Оставите коментар