Princ Čarls postaje rijaliti zvijezda

Sin kraljice Elizabete II odlučio je da se okuša kao rijaliti zvezda, a u novoj emisiji o životu aristokratskih porodica, pomaže jednom od učesnika da kupi kravu na sajmu poljoprivrede.

Zabava 30.01.2022 | 20:30
Princ Čarls postaje rijaliti zvijezda

Čini se da je budući naslednik odlučio da uzme prednost nad princom Harijem i Megan Markl koji su se, nakon potpisivanja ugovora sa Netfliksom, obvezali na snimanje serija i filmova o sopstvenom životu.

Kako je princ Čarls oduvek bio osvešćen o važnosti stočarstva za opstanak britanske ekonomije, uzgajivači stoke za koje se princ zalagao i finansijski, neretko su mogli da ga pozdrave u obilasku.

Ipak, ovoga puta njegovim "stočarskim sposobnostima" moći će da svedoče gledaoci ispred malih ekrana, budući da će se princ oprobati u emisiji o životu aristokratskih porodica.

U jednoj od epizoda koje se emituju na ITV-u, princ Čarls će pomoći prijatelju lordu Džeraldu Bernardu Fitzalan-Hauardu prilikom kupovine krave na sajmu poljoprivrede.

Rijaliti je nazvan "Keeping Up With Aristocrats" što već nagoveštava da gledaoce očekuje i dosta humora, budući da su ga uporedili sa onim o najpoznatijoj američkoj porodici "Keeping Up With Kardashians".

"O, moj Bože! Vidite li ko je ovdje? Princ Čarls! O, Bože!", govori lordova supruga Ema, imitirajući Kardašijanke.

(Klix)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar