Краљица Елизабета ИИ забранила троугласте сендвиче!?

Познато је и да је краљица Елизабета ИИ врло избирљива када је храна у питању, а њеном особљу ни мало није лако, морају строго да воде рачуна о њеним оброцима и детаљима.

Занимљивости 30.01.2022 | 19:45
Краљица Елизабета ИИ забранила троугласте сендвиче!?

Краљица Елизабета ИИ не дозвољава члановима краљевске породице да једу троугласте сендвиче, а разлог је открио њихов бивши кувар Грахам Њубоулд.

- Краљица инсистира да јој се послужују само округли сендвичи. Краљевска породица никада не једе троугласте сендвиче јер традиција налаже да свако ко им понуди овакву врсту хране покушава да их скине са трона,нагласио је кувар.

Пиxаба

Такодје један  од бивших краљевских кувара који је кувао за краљицу 11 година Дарен Мек Гради. Недавно је пратиоцима на друштвеним мрежама открио како Елизабета ИИ заправо уопште не преферира скупу храну.

-Јастог, кавијар и сличне намирнице једе само када се забавља с гостима. Иначе често воли да конзумира рибу и зелену салату. Када је реч о сендвичима, преферира искључиво онај са џемом од јагода. Свој дан Елизабета најчешће почиње једноставним доручком - чајем и кексићима. Након тога следи и мала чинија пахуљица, али краљица, пазећи на здравље увек бира оне са мање шећера и угљених хидрата.

Тако, на пример, не подноси тестенну, пиринач и кромпир, због чега их је такодје забранила у палати. Иста ствар је и са белим луком, који ова 96-годишњакиња избегава због лошег задаха. Не воли ни црни лук, као ни брзу храну

Профимедиа
 

Правило о забрани троугластих сендвича није једино што дјелује чудно. Прошлог месеца је објављено како је краљица забранила члановима породице да играју Монопол јер се, како она  сматра, занесу и почну се превише свађати што није добро за породицу.

(24седам.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Она

30.01.2022 19:06

Је штеточина на грбачи народа. Да живи од свог рада ок али овако, ШТЕТОЧИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахах

30.01.2022 19:17

Ето ови наси владари постено зарадјују.. Нису стетоцине, не зиве на насој грбаци, цак имају и мале плате у односу на њихов труд и залагање.... Свемир је мозда бескрајан, али глупоца није