Аки Рахимовски испраћен уз песму коју је обожавао! (ВИДЕО)

Фронтмен групе „Парни Ваљак” Аки Рахимовски испраћен је на вечни починак уз нумеру „Саилинг” Рода Стјуарта коју је често певушио сину Кристијану Рахимовском док је још био беба.

Магазин 27.01.2022 | 20:30
Аки Рахимовски испраћен уз песму коју је обожавао! (ВИДЕО)

- Татек лепо спава – рекао је пријатељима уплакани Кики Рахимовски. 

Последњем испраћају присуствовали су чланови популарне групе, ожалошћена породица и блиски пријатељи и сарадници, а од данас Акијева вечна кућа ће бити у Алеји великана на загребачком гробљу Мирогојуз. 

На сандуку, положена је македонска застава, а чула се и позната тамошња народна „Зашто си ме родила мајко", преноси „24сата.хр”. 

Принтсцреен/YоуТубе/24сата
Поворка на сахрани Акија Рахимовског

Иначе, обожаваоци Акија Рахимовског у уторак су покојном певачу одали почаст тако што су код Зденца живота на Тргу Републике Хрватске у Загребу запалили свеће. 

Подсетимо, Аки је преминуо 22. јанура, у 67. години, а према писању домаћих медија, њему је отказао срчани мишић. Тужне вести потврдили су певачеви сарадници из  „Парног ваљка”.

Принтсцреен/YоуТубе/24сата
 

- Напустио нас је наш добри дух, пријатељ и саборац, Аки – човек који је живео за песму, бину и своју публику. Још смо у шоку и неверици и дубокој жалости те тренутно нисмо у стању да дајемо изјаве за медије - саопштили су тада они.

Такође, на плакату уз Акијеву фотографију пише: „Тужна је наша улица откад ниси ту... Јер тужну песму певају они што остају", из чувене „Моја је пјесма лагана" од групе „Парни ваљак".

Бонус видео:

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар