Aki Rahimovski ispraćen uz pesmu koju je obožavao! (VIDEO)

Frontmen grupe „Parni Valjak” Aki Rahimovski ispraćen je na večni počinak uz numeru „Sailing” Roda Stjuarta koju je često pevušio sinu Kristijanu Rahimovskom dok je još bio beba.

Magazin 27.01.2022 | 20:30
Aki Rahimovski ispraćen uz pesmu koju je obožavao! (VIDEO)

- Tatek lepo spava – rekao je prijateljima uplakani Kiki Rahimovski. 

Poslednjem ispraćaju prisustvovali su članovi popularne grupe, ožalošćena porodica i bliski prijatelji i saradnici, a od danas Akijeva večna kuća će biti u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogojuz. 

Na sanduku, položena je makedonska zastava, a čula se i poznata tamošnja narodna „Zašto si me rodila majko", prenosi „24sata.hr”. 

Printscreen/YouTube/24sata
Povorka na sahrani Akija Rahimovskog

Inače, obožavaoci Akija Rahimovskog u utorak su pokojnom pevaču odali počast tako što su kod Zdenca života na Trgu Republike Hrvatske u Zagrebu zapalili sveće. 

Podsetimo, Aki je preminuo 22. janura, u 67. godini, a prema pisanju domaćih medija, njemu je otkazao srčani mišić. Tužne vesti potvrdili su pevačevi saradnici iz  „Parnog valjka”.

Printscreen/YouTube/24sata
 

- Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i saborac, Aki – čovek koji je živeo za pesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i neverici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju da dajemo izjave za medije - saopštili su tada oni.

Takođe, na plakatu uz Akijevu fotografiju piše: „Tužna je naša ulica otkad nisi tu... Jer tužnu pesmu pevaju oni što ostaju", iz čuvene „Moja je pjesma lagana" od grupe „Parni valjak".

Bonus video:

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar