Медији: Америка доставила писани одговор Русији

"Русији је већ достављен писани одговор САД", написала је Џејкобсова, преноси ТАС С.

Свијет 26.01.2022 | 18:42
Медији: Америка доставила писани одговор Русији

 САД су доставиле свој писмени одговор поводом захтјева Москве о безбједносним гаранцијама, написала је данас на свом Твитер налогу Џенифер Џејкобс, извештач Блумберг њуза из Бијеле куће.

"Русији је већ достављен писани одговор САД", написала је Џејкобсова, преноси ТАС С.

Раније је данас у руско министарство спољних послова дошао амбасадор САД у Русији Џон Саливен, наводи ТАС С, додајући да је и америчка телевизијска мрежа Си-Ен-Ен је, позивајући се на своје изворе, известила да САД данас планирају да предају Москви свој писмени одговор.

(Тањуг Фото:АА/Архив) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

КамаиреЈованСтрпљиви

26.01.2022 17:58

Стизе у замак Драцула ... Тамо це му бити и крај ... Драгиса није вампир прави ... А за Лену по Балканском плену ... Украјина и це нестати Румунија остаје уз губитке због талозника (привидне милионе који не слузе земљи која их изабере)...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постоји једна

26.01.2022 20:14

Једина земља на свијету која има суперзвуцно орузје и против којега ни једна земља на свијету нема одбрану а то је наравно Русија! Паметном доста када је у питању Русија. На свим пољима је узнапредовала до неслуцених размјера поред тога сто је енергетски гигант....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре постоји

26.01.2022 21:28

Гомила лудака који вјерују да је довољно имати орузје, као да ова друга страна нема друго орузја, мозе да пуца, мозе исто да нанесе губитке, људске зртве. Сто је Јос горе, код тих лудака прорадила мрзња, Гори сте од ИС милитаната, то су са вама направили њихови хускацки медији. Ви сте бомба која одбројава.

Name

Русија се

27.01.2022 08:55

Увијек само и искљуциво уздала у себе. То је и довело до супер војне силе. Све постује али вјерује искљуциво у своје.

Name

Лола88

27.01.2022 21:31

У том писму писе, не волим те висе!

ОДГОВОРИТЕ