Mediji: Amerika dostavila pisani odgovor Rusiji

"Rusiji je već dostavljen pisani odgovor SAD", napisala je Džejkobsova, prenosi TAS S.

Svijet 26.01.2022 | 18:42
Mediji: Amerika dostavila pisani odgovor Rusiji

 SAD su dostavile svoj pismeni odgovor povodom zahtjeva Moskve o bezbjednosnim garancijama, napisala je danas na svom Tviter nalogu Dženifer Džejkobs, izveštač Blumberg njuza iz Bijele kuće.

"Rusiji je već dostavljen pisani odgovor SAD", napisala je Džejkobsova, prenosi TAS S.

Ranije je danas u rusko ministarstvo spoljnih poslova došao ambasador SAD u Rusiji Džon Saliven, navodi TAS S, dodajući da je i američka televizijska mreža Si-En-En je, pozivajući se na svoje izvore, izvestila da SAD danas planiraju da predaju Moskvi svoj pismeni odgovor.

(Tanjug Foto:AA/Arhiv) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

KamaireJovanStrpljivi

26.01.2022 17:58

Stize u zamak Dracula ... Tamo ce mu biti i kraj ... Dragisa nije vampir pravi ... A za Lenu po Balkanskom plenu ... Ukrajina i ce nestati Rumunija ostaje uz gubitke zbog taloznika (prividne milione koji ne sluze zemlji koja ih izabere)...

ODGOVORITE
Name

Postoji jedna

26.01.2022 20:14

Jedina zemlja na svijetu koja ima superzvucno oruzje i protiv kojega ni jedna zemlja na svijetu nema odbranu a to je naravno Rusija! Pametnom dosta kada je u pitanju Rusija. Na svim poljima je uznapredovala do neslucenih razmjera pored toga sto je energetski gigant....

ODGOVORITE
Name

Re postoji

26.01.2022 21:28

Gomila ludaka koji vjeruju da je dovoljno imati oruzje, kao da ova druga strana nema drugo oruzja, moze da puca, moze isto da nanese gubitke, ljudske zrtve. Sto je Jos gore, kod tih ludaka proradila mrznja, Gori ste od IS militanata, to su sa vama napravili njihovi huskacki mediji. Vi ste bomba koja odbrojava.

Name

Rusija se

27.01.2022 08:55

Uvijek samo i iskljucivo uzdala u sebe. To je i dovelo do super vojne sile. Sve postuje ali vjeruje iskljucivo u svoje.

Name

Lola88

27.01.2022 21:31

U tom pismu pise, ne volim te vise!

ODGOVORITE