Вишковић зове Новалића и партнере СДА у помоћ

Пошто опозиција у Републици Српској нема намјеру да актуелну власт вади из проблема онда је режиму једино преостало да ту улогу одиграју њихови партнери без којих СНСД не може опстати а то су СДА И ХДЗ – исакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС коментаришући Вишковићев позив Новалићу за одржавање заједничке сједнице ентитетских влада. 

Република Српска 26.01.2022 | 12:42
Вишковић зове Новалића и партнере СДА у помоћ

„Уски кругови људи и зидови који имају уши знају да је Радован Вишковић прије пар дана, слао своје поклисаре у Сарајево код Новалића да га моли да не излази на Бањалучку берзу и не купује акције ХЕТ-а као што је Новалић најавио, а да ли су Вишковићеви поклисари носили пуне бисаге дуката, то не бих знао рећи. Додуше, не би ме изненадило и да јесу, јер се и раније избјегавање понижења знало плаћати сувим златом“  -сугерисао је Говедарица.

Ако Новалић прихвати позив за одржавањем заједничке сједнице, казао је члан Предсједништва СДС, остаје само да се надамо да уступци које ће због свеукупне ситуације Вишковић морати да прави неће бити на штету Републике Српске и њеног народа.
 
Говедарица истиче да позив Радована Вишковићу Фадилу Новалићу да се одрже сједнице ентитетских влада на којој би се расправљало о некој како је протеклих дана зову, актуелној политичко-економској ситуацији у Босни и Херцеговини, не представља никакво изненађење.

„Наравно, Вишковића жуљају и средства од расподјеле акциза на гориво која су одавно блокирана па би са Новалићем да види како у блокади да одблокира средства од акциза на гориво које су нам повећали 2018. године својом одлуком управо СНСД, СДА и ХДЗ иако тада нису били у званичној коалицији“ – закључио је Говедарица. 

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Нада

26.01.2022 14:13

Највероватније траже решење за приватизацију Електроприведе РС, између осталог. Нападају Вукана а они зову лидере из Федерације а ни сами не знају зашто то раде. Покварени и корумпирани ето што. А шта је са преносима надлежности.?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кава надлезност

26.01.2022 18:14

Па кад оду суме и електропривреда каква ти висе надлезност треба!Надлезност над путевима!

Name

Татар

26.01.2022 14:29

Не.Ти уступци неце бити на стету РС него на стету републике Тунгузије.Ма како вас висе није стид извуците yе своје гузице из фотеља уцините коначници несто за добробит народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

26.01.2022 14:29

Битно је да си се ти ухљебио, одмах је лако водити политику и борбу без неког великог напрезања, полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.01.2022 14:32

Тако раде само мудри и одмјерени политичари који када направе неколико корака напријед, застану да не би порушили оно што је до тада урађено и узму тајм аут да се смири ситуација и опет настави напријед. Браво за Вишковића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 2

26.01.2022 14:41

Што се тиче приватизације ХЕТ-а од стране Електропривреде Федерације БиХ, та тема је потпуно депласирана јер Електропривреду Федерације БиХ нема за шта пашче ујести. Зато у такву причу како је Вишковић "молио" Новалића да не приватизују ХЕТ не вјерују више ни они који су ту причу измислили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

26.01.2022 15:57

Само се препуцавате а у потпуно сте исти такмиците се ко це висе удовољити бакиру додик сверцер ти дезертер не знате ви како је ратовати за дрзаву а сада се ви такмиците како је унистити

ОДГОВОРИТЕ