Кривокапић преузео функцију министра правде Црне Горе

Црногорски премије Здравко Кривокапић преузеће координисање Министарством правде, људских и мањинских права (МПЉМП) гдје је сада вршилац дужности министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић.

Регион 24.01.2022 | 18:17
Кривокапић преузео функцију министра правде Црне Горе

Секуловић је потврдио Вијестима да је та информација тачна и додао да је за одлуку сазнао из Министарства правде док је био на сједници Судског савјета.

Иначе, министар правде, људских и мањинских права је по закону и члан Судског савјета што би могло бити спорно, јер Кривокапић није правник.

Премијер је одлуку да убудуће координише Министарством правде донио у суботу.

Секуловић је, како пишу Вијести, након што је путем Wхатсапп апликације од колега из Министарства добио информацију о одлуци премијера о томе обавијестио Судски савјет и напустио сједницу.

Секуловић је преузео позицију руководиоца Министарства након што је Владимир Лепосавић смијењен са функције министра 17. јуна прошле године.

(Тањуг)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ауууу

24.01.2022 17:30

Шта се мути у ЦГ бог зна. Владајуца коалиција мора стати у одбрану Премијера и Владе иначе оде маст у пропаст. Неке ствари Кривокапић је сконтао тек након годину дана. Иначе јединствен пример је да након избора Владу не формирају побједници тих Избора него некакви ‘експерти’ и један политичар из једне минорне Партије тј Покрета. Сада тај Политичар те минорне Партије Руси ту Владу замисли апсурдисан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2022 19:12

По чему одређујеш побједнике избора? Појединачни побједници су Милови са 30 мандата. Просрпске странке без Дританова 4 мандата нису имале већину и нису могле формирати владу.

Name

Ре ре

25.01.2022 10:26

Тацно да нијесу могли!!! А Абазовиц је добио гласове на русењу кримоса Мила и његове анти Српске партије!!! Постено, нови избори, и иди са кримосом на изборе па цес видјети колико цес добити гласова!! То је постено, а не манипулисати са прицама и преварама народа!!!

Name

ОТАН

24.01.2022 17:31

Биће како је Ескобар рекао, џаба се трудите. Не може мањина управљати већином. Тешко се растати са привилегијама. Американци хоће да ЦГ прати НАТО и Запад а не Србију и Русију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Митић

24.01.2022 18:18

Ако нема договора владајуће већине, једини излаз из кризе су нови избори! Ништа друго! Каква црна мањинска влада и сличне глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензија

24.01.2022 18:34

Па овај стари треба у пензију заставити младе и образоване да не срљају и селе трбухом за крухом по свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПапанРе

25.01.2022 09:44

Дритан је на изборима гласо и могао као појединац добити један глас,његова странка је освојила мандате за потписаном платформом о рушењу режима ..Да ли папци мисле да могу потписати уговор са Ферраријем а носити мајицу Мерцедеса ?

ОДГОВОРИТЕ