Брена највећа "штекара": Конобарима и фризерима оставља бакшиш 50 динара!

Лепа Брена једна је од богатијих певачица на нашој јавној сцени, али се чини да она своје богатсво врло марљиво чува и сваки динар одваја са стране јер је бије глас да је "штекара" која нигде не оставља бакшиш.

Забава 24.01.2022 | 20:20
Брена највећа "штекара": Конобарима и фризерима оставља бакшиш 50 динара!

иако су она и Саша Поповић недавно продали "Гранд" и узели на десетине милиона евра, Брена не жели да се отвори и почасти раднике за труд који улажу око ње.

Lepa Brena, jahta, jahta Lepe Brene
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ ИНСТАГРАМ
 

- Скоро је била једна безвезе ситуација са њом, ово је велики крај, али ипак се сви знамо. Седела сам у једном фризерском салону и чекала свој ред, на једној од столица седела је Лепа Брена. Искрено, ја сам била одушевљена, хтела сам да је замолим да се сликамо, али хвала Богу па сам остала да седим јер сам успела да схватим каква је заправо. Она је гледала у телефон и мало причала са фризерком која се потрудила око њене фризуре. Када је завршила, устала је и оставила јој тачну цифру колико кошта услуга, уредно је сачекала кусур и покупила чак и новчаицу од 10 динара, ја сам остала у шоку. Фризерка се љубазно захвалила и испратила је, чини се да није била изненађена овим поступком Лепе Брене - започела је причу наша саговорница.

Lepa Brena
ФОТО: ПРОМО

- Када сам завршила у салону села сам у оближњи кафић где ме је чекала другарица. Почнем ја њој да препричавам какав сам заправо утисак стекла о Брени, а у наш разговор се укључио тада и конобар. Он је почео да се смеје и питао ме шта се чудим, каже да је познато да Брена има змију у џепу и да је највећи бакшиш који од ње може да се добије 50 динара - закључила је она.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар