Brena najveća "štekara": Konobarima i frizerima ostavlja bakšiš 50 dinara!

Lepa Brena jedna je od bogatijih pevačica na našoj javnoj sceni, ali se čini da ona svoje bogatsvo vrlo marljivo čuva i svaki dinar odvaja sa strane jer je bije glas da je "štekara" koja nigde ne ostavlja bakšiš.

Zabava 24.01.2022 | 20:20
Brena najveća "štekara": Konobarima i frizerima ostavlja bakšiš 50 dinara!

iako su ona i Saša Popović nedavno prodali "Grand" i uzeli na desetine miliona evra, Brena ne želi da se otvori i počasti radnike za trud koji ulažu oko nje.

Lepa Brena, jahta, jahta Lepe Brene
FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM
 

- Skoro je bila jedna bezveze situacija sa njom, ovo je veliki kraj, ali ipak se svi znamo. Sedela sam u jednom frizerskom salonu i čekala svoj red, na jednoj od stolica sedela je Lepa Brena. Iskreno, ja sam bila oduševljena, htela sam da je zamolim da se slikamo, ali hvala Bogu pa sam ostala da sedim jer sam uspela da shvatim kakva je zapravo. Ona je gledala u telefon i malo pričala sa frizerkom koja se potrudila oko njene frizure. Kada je završila, ustala je i ostavila joj tačnu cifru koliko košta usluga, uredno je sačekala kusur i pokupila čak i novčaicu od 10 dinara, ja sam ostala u šoku. Frizerka se ljubazno zahvalila i ispratila je, čini se da nije bila iznenađena ovim postupkom Lepe Brene - započela je priču naša sagovornica.

Lepa Brena
FOTO: PROMO

- Kada sam završila u salonu sela sam u obližnji kafić gde me je čekala drugarica. Počnem ja njoj da prepričavam kakav sam zapravo utisak stekla o Breni, a u naš razgovor se uključio tada i konobar. On je počeo da se smeje i pitao me šta se čudim, kaže da je poznato da Brena ima zmiju u džepu i da je najveći bakšiš koji od nje može da se dobije 50 dinara - zaključila je ona.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar