Европол обавијестио МУП Србије: Криминална група намјерава атентат на Вучића!

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је вечерас да је посредством Европола и слузбених видова комуникције између полиција, 14. јануара српска полиција добила информацију под ознаком хитно о постојању организоване криминализоване групе која која има за циљ убиство, атентат на председника Србије Александра Вучића.

Србија 21.01.2022 | 19:47
Европол обавијестио МУП Србије: Криминална група намјерава атентат на Вучића!

"Након што смо се у више експертских нивоа уверили у квалитет и вредност добијене информације припадниции МУП-а и БИА, заједно са Европолом, као и партнерским службама од којих смо информацију добили, покренули смо опсежну акцију на утврђивању идентитета свих припадника ове злочиначке организације, а на њеном челу је Радоје Звицер, црногорски држваљанин за којим је Србија већ расписала потерницу", рекао је Вулин.

Навео је да је Звицер организатор и један од вођа кавачког клана одгворан за шверц и илегалну продају наркотика али и организацију и наручивање више убистава.

" Да ли је он ову групу, окупио и организовао сам или је добио наредбу од свог политичког вође тек ће утврдити истрага, а до тада ће МУП и БИА о свим сазнањима обавеставати Тужилаштво за организовани криминал", рекао је Вулин на конференцији за новинаре.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ПАЛЕ

21.01.2022 22:04

а ста јеса насим кавцанима у РС јесу ли и они то хтјелида убију Вуцица ,ста ради насе туyиластво насаполиција ејјј србине проклет ли си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Агенда 2030

21.01.2022 22:15

Које по реду, избори се ближе.Које глупости се ваљају. Замајацај народ, кад немаш шта друго понудити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија

21.01.2022 22:36

Овоме се мора озбиљно све одрадити, погледајте која се дрога лагерује по ЦГ па вјерујем да се новац од ње користи за плаћање убица. Свс Српске службе морају бит на ногама а сигурно да Звицер има налог дали је то Мило треба утврдити преко свих могућих служби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивши припадник ВРС

21.01.2022 22:45

То се шути и ради, надлежни органи. Обавијести се пресједник, а надлежни органи предузимају радње, да се то не догоди. Ништа се не говори, јер потенцијални "атентатори", могу да мијењају мишљење, и поступају другачије, а није добро, ради праћења истих и њиховог привођења правди. Можда је ово и политички потез, због пада рејтинга, али то не знам коментарисати, само кажем. Поздрав добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

21.01.2022 22:48

Шта се чудите, први предсједник који у сваком смислу јача Србију?! Стога, смета свима онима који је не воле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која

22.01.2022 11:32

ДРЗАВА на ЗАПАДУ??? КОЈА ???

ОДГОВОРИТЕ