Ђани на наступу у Скопљу добио златну кајлу и сат!

Радиша Трајковић Ђани добро се овајдио прошле суботе на наступу у Скопљу. Певач је на поклон од човека који је према нашим сазнањима успешан бизнисмен, а који је том приликом био на његовој тезги добио златни ланац и златни сат.

Забава 17.01.2022 | 18:17
Ђани на наступу у Скопљу добио златну кајлу и сат!

Док је Трајковић певао, јавности непознати мушкарац му је пришао и ставио накит око врата, а сат на руку. Фолкер је у првом тренутку мислио да је шала у питању, па је вратио поклон, али тај бизнисмен није хтео ни да чује. Певач није имао куд, па је задржао овај вредан поклон. У прилог томе сведоце форографије које је Куриров извор са лица места доставио нашој редкацији.

Radiša Trajković Đani
фото: Курир

На њима се јасно види како фолкер испробава вредан поклон. А ако је судити по његовом изразу лица, њему се ланац и те како допао.

Када су се споразумели да је поклон њему намењен ,Трајковић наставио да пева и загрејао дупке пуну кафану који су са њим певали углас све његове хитове.

Radiša Trajković Đani
фото: Курир

Ђани је толико омиљен фолкер у Македонији да су му бакшиш давали за сваку песму, па је у Србију дошао богатији за хонорар, баксис, златни сат и кајлу. Широко, нема шта, али то може само Радиша.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар