Đani na nastupu u Skoplju dobio zlatnu kajlu i sat!

Radiša Trajković Đani dobro se ovajdio prošle subote na nastupu u Skoplju. Pevač je na poklon od čoveka koji je prema našim saznanjima uspešan biznismen, a koji je tom prilikom bio na njegovoj tezgi dobio zlatni lanac i zlatni sat.

Zabava 17.01.2022 | 18:17
Đani na nastupu u Skoplju dobio zlatnu kajlu i sat!

Dok je Trajković pevao, javnosti nepoznati muškarac mu je prišao i stavio nakit oko vrata, a sat na ruku. Folker je u prvom trenutku mislio da je šala u pitanju, pa je vratio poklon, ali taj biznismen nije hteo ni da čuje. Pevač nije imao kud, pa je zadržao ovaj vredan poklon. U prilog tome svedoce forografije koje je Kurirov izvor sa lica mesta dostavio našoj redkaciji.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir

Na njima se jasno vidi kako folker isprobava vredan poklon. A ako je suditi po njegovom izrazu lica, njemu se lanac i te kako dopao.

Kada su se sporazumeli da je poklon njemu namenjen ,Trajković nastavio da peva i zagrejao dupke punu kafanu koji su sa njim pevali uglas sve njegove hitove.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir

Đani je toliko omiljen folker u Makedoniji da su mu bakšiš davali za svaku pesmu, pa je u Srbiju došao bogatiji za honorar, baksis, zlatni sat i kajlu. Široko, nema šta, ali to može samo Radiša.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar