Вера Матовић помагала колегама у време пандемије!

Певачица народне музике Вера Матовић (75) на естрадној сцени је пуних 50 година.

Забава 17.01.2022 | 16:42
Вера Матовић помагала колегама у време пандемије!

Њену каријеру обележили су рад, ред и дисциплина. Упркос незавидној ситуацији за њену браншу која траје пуне две године, Вера каже да се певачи увек снађу за новац, али да су јој смрти многобројних јанвих личности током овог периода тешко пале.

- Година за нама био је један заиста тежак период. Лето је, хвала богу, прорадило, могли смо да путујемо, да наступамо, да радимо оно што умемо и волимо - почиње певачица, и додаје:

Vera Matović
фото: Принтсцреен/Премијера

- Мени је теже што смо изгубили много колега, то ми је много теже пало од финансијске кризе. За новац смо се ми увек лако сналазили, неко је позајмљвао, неко је неког издржавао и све се то некако надокнадило.

Да на естради постоји емпатија и разумевање у тешким животним ситуацијама сведочи Матовићка, која каже да су су јој се током пандемије неки пријатељи и колеге обраћали за финансијку помоћ.

- Било је пријатеља и колега којима сам помагала, али зашто би се сви само мени јављали?! Ја живим нормално као и сваки други мој колега који је преживљавао ову корону. Па како они, тако сам и ја. Немам ја баш неки баснословни новац па да могу тек тако шаком и капом да га дајем - каже Вера, и кометарише наводе да је најбогатија певачица на домаћој естрадној сцени:

Vera Matović
фото: Дамир Дервишагић

- Ја сам улагала у кућу, у неке друге ствари, не иду у исто време и јаре и паре. Не могу да улажем у све то и да уједно имам и паре на гомили. То нигде нема.

Вера коментарише и чињеницу да, иако се пола века бави естрадом, никада није била порочна.

- Никакав порок никада нисам имала у животу. Особу која је јака личност као што сам ја не може нико да навуче ни на шта! Ја не знам зашто ме новинари и дан-данас зову за интервју, не коцкам се, не пијем, нити се дрогирам, нити изговарам неке ружне речи... Питам се понекад шта ћу ја медијима - искрена је Вера, која додаје да нема чак ни депресивне фазе којима су склоне јавне личности:

- Ја сам једна весела жена. Чак и када се догоди нешто тешко и тужно, ја некако то померим у страну и наставим свој живот - завршава Матовићка.

(Курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар