Љекари се потукли због кориштења операционе сале

У Општој болници у Пријепољу десио се физички обрачун двојице љекара, потврђено је за Телеграф из Здравственог центра у Ужицу.

Србија 17.01.2022 | 16:29
Љекари се потукли због кориштења операционе сале

Како су рекли у ОБ Пријепоље, која је у надлежности ЗЦ Ужице, сукоб се десио у поподневним часовима у петак, 14. јануара.

Из те установе поручују да је данас први радни дан послије сукоба, те да изјаве актера још нису стигле. Поручују да ће од тих изјава зависити на који ће се начин случај даље рјешавати.

– Званична процедура је таква да директор ОБ Пријепоље тражи изјаве актера, изјаве се шаљу директору ЗЦ Ужице који процјењује да ли је потребно да се оформи комисија и да случај буде на дијелу унутрашњег надзора. Ако се заинтересује здравствена инспекција, могу да нам наложе да то буде и спољашњи надзор, све зависи од изјава. Тад ћемо знати шта од корака да повучемо – рекли су о могућим сценаријима из ЗЦ Ужице, додајући да се извјештаји очекују током дана.

У медијима су се претходно појавили наводи да је инцидент избио између начелника хирургије и гинекологије, те да је до сукоба дошло у просторијама болнице због термина коришћења хируршке сале. Ове информације из ЗЦ Ужице засад нису могли да потврде.

Како је у медијима наведено, случај је пријављен полицији, међутим, од полиције још увек није стигла потврда о томе.

(Телеграф  Фото:Илустрација)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Туки

17.01.2022 16:54

Ови хирурзи к'о раубери!Има још болница у којим се туку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сестра

17.01.2022 21:08

Тако се и код нас на кардиологији туку....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сергије

18.01.2022 05:28

Није сигурно због интереса и потреба пацојента него због личне сујете. СЕЉАЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.01.2022 07:24

Туку се за салу јер наплаћују операције. Тако је бар у Приједору.

ОДГОВОРИТЕ