Ljekari se potukli zbog korištenja operacione sale

U Opštoj bolnici u Prijepolju desio se fizički obračun dvojice ljekara, potvrđeno je za Telegraf iz Zdravstvenog centra u Užicu.

Srbija 17.01.2022 | 16:29
Ljekari se potukli zbog korištenja operacione sale

Kako su rekli u OB Prijepolje, koja je u nadležnosti ZC Užice, sukob se desio u popodnevnim časovima u petak, 14. januara.

Iz te ustanove poručuju da je danas prvi radni dan poslije sukoba, te da izjave aktera još nisu stigle. Poručuju da će od tih izjava zavisiti na koji će se način slučaj dalje rješavati.

– Zvanična procedura je takva da direktor OB Prijepolje traži izjave aktera, izjave se šalju direktoru ZC Užice koji procjenjuje da li je potrebno da se oformi komisija i da slučaj bude na dijelu unutrašnjeg nadzora. Ako se zainteresuje zdravstvena inspekcija, mogu da nam nalože da to bude i spoljašnji nadzor, sve zavisi od izjava. Tad ćemo znati šta od koraka da povučemo – rekli su o mogućim scenarijima iz ZC Užice, dodajući da se izvještaji očekuju tokom dana.

U medijima su se prethodno pojavili navodi da je incident izbio između načelnika hirurgije i ginekologije, te da je do sukoba došlo u prostorijama bolnice zbog termina korišćenja hirurške sale. Ove informacije iz ZC Užice zasad nisu mogli da potvrde.

Kako je u medijima navedeno, slučaj je prijavljen policiji, međutim, od policije još uvek nije stigla potvrda o tome.

(Telegraf  Foto:Ilustracija)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tuki

17.01.2022 16:54

Ovi hirurzi k'o rauberi!Ima još bolnica u kojim se tuku!

ODGOVORITE
Name

Sestra

17.01.2022 21:08

Tako se i kod nas na kardiologiji tuku....

ODGOVORITE
Name

Sergije

18.01.2022 05:28

Nije sigurno zbog interesa i potreba pacojenta nego zbog lične sujete. SELJAČINE

ODGOVORITE
Name

Ja

19.01.2022 07:24

Tuku se za salu jer naplaćuju operacije. Tako je bar u Prijedoru.

ODGOVORITE