Сузана Манчић одлучила да иде у старосну пензију

Глумица и водитељка Сузана Манчић донела је одлуку да оде пензију после 48 године каријере.

Забава 16.01.2022 | 09:50
Сузана Манчић одлучила да иде у старосну пензију

Како каже, уморна је од свакодневне "фрке и трке" које изазива бављење јавним послом.

- Почела сам да радим 1. јануара 1974. године као певачица и била сам пријављена у Удружењу џез и забавних музичара које је тада постојало - присећа се Манчићева, па додаје:

- Имам испуњену старосну границу, а о стажу нећу ни да говорим, али сам решила да одем у пензију и да мало растерећеније и опуштеније живим. Има ту много административних заврзлама и почела сам да скупљам папире, па се надам да ћу на лето или јесен бити и пензионерка - рекла је Сузана за Ало и додала шта је посебно оптерећује.

- Искрено да вам кажем, нећу више да јурим и журим. Зовем госте за своју емисију, онда гостујем код колега јер се то не одбија, на све то чекају ме и дневне обавезе које има свака жена - искрена је Сузана, и објашњава на кога је ред да јој живот учини лагоднијим:

ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/МАГАЗИН ИН

Позната водитељка се, међутим, неће се потпуно повући из медија, а иако јој партнер живи у Грчкој, она не планира да се тамо пресели.

- Још не знам шта ћу да радим, али решила сам да одем у пензију. Наравно да нећу да престанем да се бавим овим послом нити да се преселим у Грчку. Остаћу овде, али само желим мало релаксирајуће дане - завршила је Сузана.

(Курир.рс/И.Б/Ало Фото: Принтсцреен/Премијера) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милун

16.01.2022 10:33

БРАВО СУЗАНА! НЕ НАПУШТАЈ СВОЈУ ОТАЏБИНУ СРБИЈУ,СВОЈУ РОДНУ ГРУДУ. АНА ИВАНОВИЋ ЈЕ БИЛА ОМИЉЕНА,СВИ СУ ЈЕ ВОЛЕЛИ,А ОНА ИЗНЕВЕРИ СВЕ ОБОЖАВАОЦЕ,СРБЕ И ОДЕ СА ШВАБОМ У НЕМАЧКУ,НАЦИСТИЧКУ ЗЕМЉУ.

ОДГОВОРИТЕ