Suzana Mančić odlučila da ide u starosnu penziju

Glumica i voditeljka Suzana Mančić donela je odluku da ode penziju posle 48 godine karijere.

Zabava 16.01.2022 | 09:50
Suzana Mančić odlučila da ide u starosnu penziju

Kako kaže, umorna je od svakodnevne "frke i trke" koje izaziva bavljenje javnim poslom.

- Počela sam da radim 1. januara 1974. godine kao pevačica i bila sam prijavljena u Udruženju džez i zabavnih muzičara koje je tada postojalo - priseća se Mančićeva, pa dodaje:

- Imam ispunjenu starosnu granicu, a o stažu neću ni da govorim, ali sam rešila da odem u penziju i da malo rasterećenije i opuštenije živim. Ima tu mnogo administrativnih zavrzlama i počela sam da skupljam papire, pa se nadam da ću na leto ili jesen biti i penzionerka - rekla je Suzana za Alo i dodala šta je posebno opterećuje.

- Iskreno da vam kažem, neću više da jurim i žurim. Zovem goste za svoju emisiju, onda gostujem kod kolega jer se to ne odbija, na sve to čekaju me i dnevne obaveze koje ima svaka žena - iskrena je Suzana, i objašnjava na koga je red da joj život učini lagodnijim:

FOTO: PRINTSCREEN/MAGAZIN IN

Poznata voditeljka se, međutim, neće se potpuno povući iz medija, a iako joj partner živi u Grčkoj, ona ne planira da se tamo preseli.

- Još ne znam šta ću da radim, ali rešila sam da odem u penziju. Naravno da neću da prestanem da se bavim ovim poslom niti da se preselim u Grčku. Ostaću ovde, ali samo želim malo relaksirajuće dane - završila je Suzana.

(Kurir.rs/I.B/Alo Foto: Printscreen/Premijera) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Милун

16.01.2022 10:33

БРАВО СУЗАНА! НЕ НАПУШТАЈ СВОЈУ ОТАЏБИНУ СРБИЈУ,СВОЈУ РОДНУ ГРУДУ. АНА ИВАНОВИЋ ЈЕ БИЛА ОМИЉЕНА,СВИ СУ ЈЕ ВОЛЕЛИ,А ОНА ИЗНЕВЕРИ СВЕ ОБОЖАВАОЦЕ,СРБЕ И ОДЕ СА ШВАБОМ У НЕМАЧКУ,НАЦИСТИЧКУ ЗЕМЉУ.

ODGOVORITE