Сплићанка која се чула са Матејом нестала без трага

Нестали младић из Сплита за којим потрага не јењава већ 16. дан, а свакодневно имамо нове информације што тачне и званичне, као и незваничне. Сигурно оно што изазива велику буру у јавности јесте што се појавила мистериозна девојка из Сплита, с којом је Матеј Периш (28) критичне вечери био на вези.

Регион 15.01.2022 | 12:31
Сплићанка која се чула са Матејом нестала без трага

Како Курир сазнаје у питању је М. С. из Сплита, власница фирме бродова у том граду и 30. децембра била је у Београду са својим друштвом као и Матеј.

- Након што се сазнало да је лепа Сплићанка некако повезана с несталим Матејем, сви новинари из Хрватске покушали су да ступе у контакт с њом, али је она све блокирала и одбила било коју сарадњу - каже извор из Сплита и додаје:

- Чак је обрисала и профиле на друштвеним мрежама. Након што се сазнало за њу у јавности многи су се питају како је била повезана с несталим, али је убрзо откривено да је Матејев пријатељ њен брат.

Према речима нашег саговорника, у питању је пријатељ несталог који није желео да крене с њима на путовање у Београд.

- Брат М. С. није хтео да иде на путовање, јер је сматрао да је рано да се проводе јер су недавно изгубили пријатеља. Али је Матеј свакако ступио у контакт са Сплићанком - каже извор и наставља:

- Наводно су се чули неколико пута те вечери када је нестао. Међутим, М. С. је веома контрадикторна у својим изјавама, јер је навела да због музике у локалу није разумела шта јој прича. С друге стране рекла је да је видела само пропуштен позив од Матеја.

Наш извор из Сплита каже да је М. С. кад се прочуло за њу у јавности чак ставила црну профилну фотографију на Фејсбуку.

- Ставила је фотографију пре неколико дана и наводно жали за њим. Све је то чудно и на неки начин сумњиво делује и њен исказ који је дала полицији и све остало. Такође, навела је да је Матеј користио опијате, јер је желећи да постигне жељени циљ као скипер морао доста да ради - наводи саговорник.

- Због чега се она није одмах јавила полицији и рекла да је била у контакту с њим, него је чекала да се извади листинг и уради цела анализа телефона Матеја за сад није познато.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је ноћ између 30. и 31. децембра када је прво истрчао из клуба "Готик" у Бетон хали у 01.43 сата, где је трчећим кораком кроз Карађорђеву улицу, преко Травничке улице стигао до ресторана "Саванова" на променади где га је камера снимила да се у 01.51 сат приближава води. Наиме, његов телефон преко сигнала базних станица лоциран је у 02.03 сати у Сави, док је последњи сигнал базних станица телефона био у 02.05 сати тачно код клуба из ког је и истрчао.

Живот на високој нози

Иначе, пре него што је М. С. избрисала друштвене мреже могло се видети да "живи на високој нози".

- Облачила се брендирано и увек је то истицала у први план. Често је путовала и с друштвом ишла на само ексклузивна места где иду само богаташи. Воли такав живот и може да га приушти - каже извор из Сплита.

(Курир.рс - Б.Т. - Ј.И Фото: Дамир Дервишагић, Приватна Архива, Сцреенсхот Инстрагам)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Wук

15.01.2022 12:11

Људи сваста сам у зивоту презивио и видио.Овако несто смо у породици дозивјели недо Бог никоме послије трагедије у породици ово ме је толико потресло да сам истог момента пио таблете за смирењ када сам процитао вијести.па у оцима овога момка само се видјела доброта.тузно тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има Наде

15.01.2022 12:18

Камо пусте среће да су одпутовали на непознату дестинацију и да се проводе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

15.01.2022 12:28

Па и није нека риба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од Бирача до Милића

15.01.2022 13:34

Шта јој фали?

Name

Ре

15.01.2022 13:56

Е,јеси ти. Риба ипо.

Name

Ре

15.01.2022 14:06

Неко се није умио јутрос....

Name

Да

15.01.2022 13:04

Треба она одговорити на многа питања срам је да буде није она никакав цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

15.01.2022 13:29

Сумњива трговина??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

15.01.2022 13:41

Душа ме боли за овим дјететом, али и оцем. Овдје нешто гадно смрди око његовог друштва, комплетног. Да драги Бог помогне да се све заврши добро, али како вријеме одмиче све ме више страх. Туга до неба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

15.01.2022 13:45

Ма да, требала се одмах обратити медијима и свеколикој јавности да одмах исприча све у танчине и да би се задовољили гладни умови који немају својих брига ,већ брину туђе бриге! Ово су све медијске шпекулације и треба вјеровати само званичној истрази. А полицијска истрага је затворена за јавност и само онолико колико је у њеном интересу полиција ће и саопштити. Да је јавност овако ревносна у тражењу и осталих несталих, гдје би нам био крај! А и ви новинари пустите више шпекулације крају! Чему објављивање приватности ове дјевојке и што је одмах окривљујете?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварно

15.01.2022 14:12

Дај Бозе,да је зив,ма гдје био.

Name

Правда

15.01.2022 19:25

Несто она крије....није њој вјеровати,дај бозе само да га живог нађу

ОДГОВОРИТЕ