Splićanka koja se čula sa Matejom nestala bez traga

Nestali mladić iz Splita za kojim potraga ne jenjava već 16. dan, a svakodnevno imamo nove informacije što tačne i zvanične, kao i nezvanične. Sigurno ono što izaziva veliku buru u javnosti jeste što se pojavila misteriozna devojka iz Splita, s kojom je Matej Periš (28) kritične večeri bio na vezi.

Region 15.01.2022 | 12:31
Splićanka koja se čula sa Matejom nestala bez traga

Kako Kurir saznaje u pitanju je M. S. iz Splita, vlasnica firme brodova u tom gradu i 30. decembra bila je u Beogradu sa svojim društvom kao i Matej.

- Nakon što se saznalo da je lepa Splićanka nekako povezana s nestalim Matejem, svi novinari iz Hrvatske pokušali su da stupe u kontakt s njom, ali je ona sve blokirala i odbila bilo koju saradnju - kaže izvor iz Splita i dodaje:

- Čak je obrisala i profile na društvenim mrežama. Nakon što se saznalo za nju u javnosti mnogi su se pitaju kako je bila povezana s nestalim, ali je ubrzo otkriveno da je Matejev prijatelj njen brat.

Prema rečima našeg sagovornika, u pitanju je prijatelj nestalog koji nije želeo da krene s njima na putovanje u Beograd.

- Brat M. S. nije hteo da ide na putovanje, jer je smatrao da je rano da se provode jer su nedavno izgubili prijatelja. Ali je Matej svakako stupio u kontakt sa Splićankom - kaže izvor i nastavlja:

- Navodno su se čuli nekoliko puta te večeri kada je nestao. Međutim, M. S. je veoma kontradiktorna u svojim izjavama, jer je navela da zbog muzike u lokalu nije razumela šta joj priča. S druge strane rekla je da je videla samo propušten poziv od Mateja.

Naš izvor iz Splita kaže da je M. S. kad se pročulo za nju u javnosti čak stavila crnu profilnu fotografiju na Fejsbuku.

- Stavila je fotografiju pre nekoliko dana i navodno žali za njim. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo deluje i njen iskaz koji je dala policiji i sve ostalo. Takođe, navela je da je Matej koristio opijate, jer je želeći da postigne željeni cilj kao skiper morao dosta da radi - navodi sagovornik.

- Zbog čega se ona nije odmah javila policiji i rekla da je bila u kontaktu s njim, nego je čekala da se izvadi listing i uradi cela analiza telefona Mateja za sad nije poznato.

Podsetimo, Matej Periš nestao je noć između 30. i 31. decembra kada je prvo istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali u 01.43 sata, gde je trčećim korakom kroz Karađorđevu ulicu, preko Travničke ulice stigao do restorana "Savanova" na promenadi gde ga je kamera snimila da se u 01.51 sat približava vodi. Naime, njegov telefon preko signala baznih stanica lociran je u 02.03 sati u Savi, dok je poslednji signal baznih stanica telefona bio u 02.05 sati tačno kod kluba iz kog je i istrčao.

Život na visokoj nozi

Inače, pre nego što je M. S. izbrisala društvene mreže moglo se videti da "živi na visokoj nozi".

- Oblačila se brendirano i uvek je to isticala u prvi plan. Često je putovala i s društvom išla na samo ekskluzivna mesta gde idu samo bogataši. Voli takav život i može da ga priušti - kaže izvor iz Splita.

(Kurir.rs - B.T. - J.I Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva, Screenshot Instragam)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Wuk

15.01.2022 12:11

Ljudi svasta sam u zivotu prezivio i vidio.Ovako nesto smo u porodici dozivjeli nedo Bog nikome poslije tragedije u porodici ovo me je toliko potreslo da sam istog momenta pio tablete za smirenj kada sam procitao vijesti.pa u ocima ovoga momka samo se vidjela dobrota.tuzno tuzno.

ODGOVORITE
Name

Ima Nade

15.01.2022 12:18

Kamo puste sreće da su odputovali na nepoznatu destinaciju i da se provode .

ODGOVORITE
Name

Xx

15.01.2022 12:28

Pa i nije neka riba

ODGOVORITE
Name

Od Birača do Milića

15.01.2022 13:34

Šta joj fali?

Name

Re

15.01.2022 13:56

E,jesi ti. Riba ipo.

Name

Re

15.01.2022 14:06

Neko se nije umio jutros....

Name

Da

15.01.2022 13:04

Treba ona odgovoriti na mnoga pitanja sram je da bude nije ona nikakav covjek

ODGOVORITE
Name

mislim

15.01.2022 13:29

Sumnjiva trgovina??

ODGOVORITE
Name

Iskreno

15.01.2022 13:41

Duša me boli za ovim djetetom, ali i ocem. Ovdje nešto gadno smrdi oko njegovog društva, kompletnog. Da dragi Bog pomogne da se sve završi dobro, ali kako vrijeme odmiče sve me više strah. Tuga do neba.

ODGOVORITE
Name

Kritičar

15.01.2022 13:45

Ma da, trebala se odmah obratiti medijima i svekolikoj javnosti da odmah ispriča sve u tančine i da bi se zadovoljili gladni umovi koji nemaju svojih briga ,već brinu tuđe brige! Ovo su sve medijske špekulacije i treba vjerovati samo zvaničnoj istrazi. A policijska istraga je zatvorena za javnost i samo onoliko koliko je u njenom interesu policija će i saopštiti. Da je javnost ovako revnosna u traženju i ostalih nestalih, gdje bi nam bio kraj! A i vi novinari pustite više špekulacije kraju! Čemu objavljivanje privatnosti ove djevojke i što je odmah okrivljujete?

ODGOVORITE
Name

Stvarno

15.01.2022 14:12

Daj Boze,da je ziv,ma gdje bio.

Name

Pravda

15.01.2022 19:25

Nesto ona krije....nije njoj vjerovati,daj boze samo da ga živog nađu

ODGOVORITE