Медведев тражи одговор: Зашто је Новаку укинута виза?

-Нигде нисам прочитао зашто. То је оно што ме занима. Да ли је то само министар рекао? Има ли правни разлог? Ваљда ћемо више знати после жалбе, додао је Медведев.

Тенис 15.01.2022 | 11:01
Медведев тражи одговор: Зашто је Новаку укинута виза?

Руски тенисер Данил Медведев говорио је на конференцији за медије пред први гренд слем у сезони и о ситуацији у вези са Новаком Ђоковићем

Медведев није желео унапред да осуђује ни једну ни другу у случају Новака Ђоковића, па је истакао да неке ствари морају бити разјашњене, јер је ту присутно много нелогичности.

Како је рекао, правила су ту да се поштују.

-Претпостављам да ћемо сутра знати да ли ће играти и да ћемо знати нешто више о случају јер је неколико различитих одлука донето у последње време. Желим да кажем да смо у Аустралији и овде важе њихова правила. Колико ја знам, ако имаш валидно изузеће да будеш у земљи, онда можеш да играш. Ако не, свака држава може да ти забрани улазак, рекао је Медведев.

Он је изразио своје сумње у вези са тим због чега је Новаку укинута виза.

-Нигде нисам прочитао зашто. То је оно што ме занима. Да ли је то само министар рекао? Има ли правни разлог? Ваљда ћемо више знати после жалбе, додао је Медведев.

Рус напомиње да ова одлука не утиче на његове припреме за турнир.

-То је тешка ситуација за све. Са њим бих се свакако састао тек у финалу. Пре тога бих морао да победим на најмање шест мечева. Нећу мењати начин припреме за турнир или неки посебан меч, закључио је Медведев.

(Курир спорт Фото: Принтскрин)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милан

15.01.2022 10:13

Зна Медведев да и њега цека иста голгота као и Дјоковица само зато сто је рус и не припада "напредној" англосаксонској раси. Свјет се мијења, доци це и њима крај ускоро. Не могу вјецно правити хаос по свијету и отимати тудја богатства и јос се представљати као праведници. На крају крајева, исламски свјет це их наталитетом побједити у њиховим властитим дрзавама. Ако их прије тога не погусе у гасним коморама као сто су нијемци јевреје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СпГо

15.01.2022 10:37

Било је само питање тренутка када ће ти Западњаци да искажу своју болесну завист и мржњу према Ђоковићу. Сетимо се само шта су урадили нашој Моники Селеш!!! Нож у леђа...

Name

бува

15.01.2022 11:49

Ноле,овај и овакав свијет је покварен и,ако те протјерају многи покварењаци ће добити вјетар у леђа! Није тешко бити човјек,али људи је све мање и мање а када је тако све губи смисао, а по свијету све више гмиже гамади!!!

Name

СРБ

15.01.2022 11:26

Браво брате, даце Бог кад Новак освоји јос 4 гренд слема да ти преузмес прво мјесто. Зив и здрав да си брате руски.

ОДГОВОРИТЕ