Medvedev traži odgovor: Zašto je Novaku ukinuta viza?

-Nigde nisam pročitao zašto. To je ono što me zanima. Da li je to samo ministar rekao? Ima li pravni razlog? Valjda ćemo više znati posle žalbe, dodao je Medvedev.

Tenis 15.01.2022 | 11:01
Medvedev traži odgovor: Zašto je Novaku ukinuta viza?

Ruski teniser Danil Medvedev govorio je na konferenciji za medije pred prvi grend slem u sezoni i o situaciji u vezi sa Novakom Đokovićem

Medvedev nije želeo unapred da osuđuje ni jednu ni drugu u slučaju Novaka Đokovića, pa je istakao da neke stvari moraju biti razjašnjene, jer je tu prisutno mnogo nelogičnosti.

Kako je rekao, pravila su tu da se poštuju.

-Pretpostavljam da ćemo sutra znati da li će igrati i da ćemo znati nešto više o slučaju jer je nekoliko različitih odluka doneto u poslednje vreme. Želim da kažem da smo u Australiji i ovde važe njihova pravila. Koliko ja znam, ako imaš validno izuzeće da budeš u zemlji, onda možeš da igraš. Ako ne, svaka država može da ti zabrani ulazak, rekao je Medvedev.

On je izrazio svoje sumnje u vezi sa tim zbog čega je Novaku ukinuta viza.

-Nigde nisam pročitao zašto. To je ono što me zanima. Da li je to samo ministar rekao? Ima li pravni razlog? Valjda ćemo više znati posle žalbe, dodao je Medvedev.

Rus napominje da ova odluka ne utiče na njegove pripreme za turnir.

-To je teška situacija za sve. Sa njim bih se svakako sastao tek u finalu. Pre toga bih morao da pobedim na najmanje šest mečeva. Neću menjati način pripreme za turnir ili neki poseban meč, zaključio je Medvedev.

(Kurir sport Foto: Printskrin)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Milan

15.01.2022 10:13

Zna Medvedev da i njega ceka ista golgota kao i Djokovica samo zato sto je rus i ne pripada "naprednoj" anglosaksonskoj rasi. Svjet se mijenja, doci ce i njima kraj uskoro. Ne mogu vjecno praviti haos po svijetu i otimati tudja bogatstva i jos se predstavljati kao pravednici. Na kraju krajeva, islamski svjet ce ih natalitetom pobjediti u njihovim vlastitim drzavama. Ako ih prije toga ne poguse u gasnim komorama kao sto su nijemci jevreje.

ODGOVORITE
Name

SpGo

15.01.2022 10:37

Bilo je samo pitanje trenutka kada će ti Zapadnjaci da iskažu svoju bolesnu zavist i mržnju prema Đokoviću. Setimo se samo šta su uradili našoj Moniki Seleš!!! Nož u leđa...

Name

buva

15.01.2022 11:49

Nole,ovaj i ovakav svijet je pokvaren i,ako te protjeraju mnogi pokvarenjaci će dobiti vjetar u leđa! Nije teško biti čovjek,ali ljudi je sve manje i manje a kada je tako sve gubi smisao, a po svijetu sve više gmiže gamadi!!!

Name

SRB

15.01.2022 11:26

Bravo brate, dace Bog kad Novak osvoji jos 4 grend slema da ti preuzmes prvo mjesto. Ziv i zdrav da si brate ruski.

ODGOVORITE