Цецина тужба против Карлеуше одбијена сад мора да јој плати трошкове!

Рат Јелене Карлеуше и Светлане Цеце Ражнатовић годинама уназад траје, а сада је ЈК на Инстаграму поделила да је Цецина тужба одбијена.

Забава 12.01.2022 | 18:57
Цецина тужба против Карлеуше одбијена сад мора да јој плати трошкове!

 Да би испала жртва у очима јавности, Светлана Ражнатовић ме је тужила, а затим понижавала и вређала, како у судници, где ме је вербално нападала, па је реаговало и судско обезбеђење, тако и испред суднице где је настављала са увредама на мој рачун окупљеним новинарима које је уредно звала на свако рочиште - истакла је певачица, па додала:

 
Jelena Karleuša
ФОТО: ДАМИР ДЕВИШАГИЋ

- Ипак, ово је правна држава. Њена тужба је одбијена и мора да ми плати трошкове, као што видите. Мени је искрено пун к*рац више да се сама борим, да немам никог да ме заштити, да ме лоши стално нападају, да немам мира. Живот ми је прошао у паклу и пакао као што видите не стаје. Хоћу да правим велике концерте, албуме, не да моју снагу и фокус стално одузимају овакви - нагласила је Јелена Карлеуша уз закључак:

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Још једна победа!

Подсетимо, певачица је 7. јануара, на Божић, пријавила супруга Душка Тошића полицији тврдећи да ју је пљунуо и ударио у лице. Познатом фудбалеру је изречена хитна мера забране приласка Јелени 48 сати, која му је у недељу продужена на још 30 дана.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цеца

12.01.2022 20:17

Цеци никад доста новаца. Дај само дај...

ОДГОВОРИТЕ