Cecina tužba protiv Karleuše odbijena sad mora da joj plati troškove!

Rat Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović godinama unazad traje, a sada je JK na Instagramu podelila da je Cecina tužba odbijena.

Zabava 12.01.2022 | 18:57
Cecina tužba protiv Karleuše odbijena sad mora da joj plati troškove!

 Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište - istakla je pevačica, pa dodala:

 
Jelena Karleuša
FOTO: DAMIR DEVIŠAGIĆ

- Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi - naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak:

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Još jedna pobeda!

Podsetimo, pevačica je 7. januara, na Božić, prijavila supruga Duška Tošića policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ceca

12.01.2022 21:17

Ceci nikad dosta novaca. Daj samo daj...

ODGOVORITE