Мраз се не шали: Веома хладно, престанак падавина

У Републици Српској и осталим дијеловима БиХ  веома хладно, уз стабилизацију времена.

Република Српска 12.01.2022 | 07:14
Мраз се не шали: Веома хладно, престанак падавина

Још само понегдје на истоку и западу провејаваће слаб снијег, током дана суво и сунчано вријеме. Дуваће јача бура на југу , а у осталим крајевима промјенљив вјетар. Минимална температура од -14 до -4 степени. Максимална дневна од -6 до 5 степени.

У четвртак  се прогнозира претежно сунчано вријеме. Прије подне по котлинама, у централним и источним подручјима је могућа ниска облачност.
Наоблачење са сјевера се очекује у ноћи на петак.

Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура између -11 и -6°Ц, на југу земље до 2°Ц. Највиша дневна температура између -3 и 2°Ц, на југу земље од 6 до 10°Ц.

У петак пролазно наоблачење са сјевера прије подне. У другој половини дана постепено разведравање. Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера.

Најнижа јутарња температура  већином између -9 и -2°Ц, на југу земље до 4°Ц. Највиша дневна температура  између 1 и 7°Ц, на југу
земље од 9 до 13°Ц.

У суботу промјенљиво облачно са периодима сунчаног времена и мало топлије него претходних дана. Јутарња температура од -1 до 3 степена. Највиша дневна од 0 до 12 степени.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар