Mraz se ne šali: Veoma hladno, prestanak padavina

U Republici Srpskoj i ostalim dijelovima BiH  veoma hladno, uz stabilizaciju vremena.

Republika Srpska 12.01.2022 | 07:14
Mraz se ne šali: Veoma hladno, prestanak padavina

Još samo ponegdje na istoku i zapadu provejavaće slab snijeg, tokom dana suvo i sunčano vrijeme. Duvaće jača bura na jugu , a u ostalim krajevima promjenljiv vjetar. Minimalna temperatura od -14 do -4 stepeni. Maksimalna dnevna od -6 do 5 stepeni.

U četvrtak  se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama, u centralnim i istočnim područjima je moguća niska oblačnost.
Naoblačenje sa sjevera se očekuje u noći na petak.

Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između -11 i -6°C, na jugu zemlje do 2°C. Najviša dnevna temperatura između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

U petak prolazno naoblačenje sa sjevera prije podne. U drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura  većinom između -9 i -2°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura  između 1 i 7°C, na jugu
zemlje od 9 do 13°C.

U subotu promjenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena i malo toplije nego prethodnih dana. Jutarnja temperatura od -1 do 3 stepena. Najviša dnevna od 0 do 12 stepeni.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar