И Цеци био забрањен улазак у Аустралију!

Последњих дана у Аустралији се одиграва права драма јер је, све до јуче, наш прослављени тенисер Новак Ђоковић био „заробљен“ од тамошњих власти и било је неизвесно да ли ће наступити на „Аустралиан опену“, због чега је правду потражио на суду.

Забава 11.01.2022 | 17:25
И Цеци био забрањен улазак у Аустралију!

Међутим, мало је познато да се поред Новака, за правду у Аустралији, борила и једна наша певачица.

Фолк звезда Цеца Ражнатовић је још 2005. године проглашена непожељном од стране тадашњих власти у Аустралији. Наиме, Цеца је одбијена за аустралијску визу зато што су се на друштвеним мрежама појавиле „њене“ фотографије са вуковарског ратишта из 1991. гоодине. Међутим, на фотографијама се није налазила Цеца, него девојка која само ликом подсећа на њу.

Цеца је тада тужила државу Аустралију, јер су је због тих фотографија одбили за визу.

Она и тадашњи менаџер Рака Марић су били сведоци, а приложили су и видео на којем се јасно види да она није била у Вуковару, већ друга особа која само подсећа на њу. Цеца је тај спор и добила, те је после свега и путовала у Аустралију без проблема.

Марић се сада за Телеграф присетио тог догађаја и потврдио колико је процес био дугачак и напоран:

“Суђење је трајало три године. Десило се то да је амбасади Аустралије неко доставио неку слику за коју су им рекли да је Цеца са ратишта из Вуковара и они су због те слике само отказали визу. Сулудо. Нису нас чак ни позвали на разговор, ништа. Онда смо Цеца и ја одлучили да правду потражимо на суду. Онда је кренулуо малтретирање, тражили су нам да преводимо све Цецине текстове песама, нашли смо чак и снимак на којој је та девојка и утврдио је судски вештак да се не ради о истој особи. Све је то дуго трајало,” рекао је Марић и наставио:

“Било је напорно, узели смо врхунског адвоката у Аустралији који је водио процес. Нас је то много коштало, хтели смо само да истерамо правду. Нисмо тражили одштету јер видите сад колико су опаљени, кад Новаку овако нешто раде који је први на свету. Важно је само да смо ми победили и да је Ноле победио.”

(Свет.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цеца

12.01.2022 11:47

Миродјија у свакој прици.

ОДГОВОРИТЕ