I Ceci bio zabranjen ulazak u Australiju!

Poslednjih dana u Australiji se odigrava prava drama jer je, sve do juče, naš proslavljeni teniser Novak Đoković bio „zarobljen“ od tamošnjih vlasti i bilo je neizvesno da li će nastupiti na „Australian openu“, zbog čega je pravdu potražio na sudu.

Zabava 11.01.2022 | 17:25
I Ceci bio zabranjen ulazak u Australiju!

Međutim, malo je poznato da se pored Novaka, za pravdu u Australiji, borila i jedna naša pevačica.

Folk zvezda Ceca Ražnatović je još 2005. godine proglašena nepoželjnom od strane tadašnjih vlasti u Australiji. Naime, Ceca je odbijena za australijsku vizu zato što su se na društvenim mrežama pojavile „njene“ fotografije sa vukovarskog ratišta iz 1991. goodine. Međutim, na fotografijama se nije nalazila Ceca, nego devojka koja samo likom podseća na nju.

Ceca je tada tužila državu Australiju, jer su je zbog tih fotografija odbili za vizu.

Ona i tadašnji menadžer Raka Marić su bili svedoci, a priložili su i video na kojem se jasno vidi da ona nije bila u Vukovaru, već druga osoba koja samo podseća na nju. Ceca je taj spor i dobila, te je posle svega i putovala u Australiju bez problema.

Marić se sada za Telegraf prisetio tog događaja i potvrdio koliko je proces bio dugačak i naporan:

“Suđenje je trajalo tri godine. Desilo se to da je ambasadi Australije neko dostavio neku sliku za koju su im rekli da je Ceca sa ratišta iz Vukovara i oni su zbog te slike samo otkazali vizu. Suludo. Nisu nas čak ni pozvali na razgovor, ništa. Onda smo Ceca i ja odlučili da pravdu potražimo na sudu. Onda je krenuluo maltretiranje, tražili su nam da prevodimo sve Cecine tekstove pesama, našli smo čak i snimak na kojoj je ta devojka i utvrdio je sudski veštak da se ne radi o istoj osobi. Sve je to dugo trajalo,” rekao je Marić i nastavio:

“Bilo je naporno, uzeli smo vrhunskog advokata u Australiji koji je vodio proces. Nas je to mnogo koštalo, hteli smo samo da isteramo pravdu. Nismo tražili odštetu jer vidite sad koliko su opaljeni, kad Novaku ovako nešto rade koji je prvi na svetu. Važno je samo da smo mi pobedili i da je Nole pobedio.”

(Svet.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ceca

12.01.2022 11:47

Mirodjija u svakoj prici.

ODGOVORITE