Не хаје на оптужбе: Дикаприо ужива на суперјахти

Након што је новогодишњу ноц́ провео у друштву милијардера Ернеста Бертарелија, Џефа Безоса и његове девојке Лорен Санчез, Дрејка, и осталих познатих лица, Леонардо Дикаприо усликан је како одмор наставља пловећи на луксузној јахти, вредној 110 милиона долара, у близини карипског острва Сент Барт.

Забава 10.01.2022 | 10:36
Не хаје на оптужбе: Дикаприо ужива на суперјахти

С обзиром да холивудски глумац често посећује атрактивне дестинације, а има и дугу историју јахтања на прелепим местима, овај излет не би био толико запажен да Дикаприо није један од гласнијих заговорника за заштити животне средине.

Као амбасадор УН-а који се залаже за подизање свести о томе како климатске промене и немар о околини утичу на човечанство, глумац је недавно позвао своје обожаваоце да обрате пажњу на овај проблем, а улогом у Нетфликсовом хиту "Дон’т Лоок Уп" је додатно скренуо пажњу на то.

Упркос свом ставу, Леонардо Дикаприо (47) од 1. јануара плови Карипским морем на јахти, вредној 110 милиона долара, која је напуњена са 523.000 литара горива, а производи огромне количине угљен-диоксида, отприлике колико и просечни аутомобил у години, што итекако загађује околину.

Због тога је холивудски глумац ових дана на мети критика, а на мрежама се масовно коментаришу фотографије на којим се види Дикаприо како, у друштву колеге и пријатеља музичара Лукаса Хаса, ужива сунчајући се и испијајућу коктел на суперјахти у близини острва Сент Барт.

"Нико не брине о околини више од Холивуда. Имају јахте, приватне авионе и скупе аутомобиле. Живе раскалашно. Немојмо заборавити њихову љубав према крвавим дијамантима. Срећни смо што су нам они идоли", један је од коментара.

"Видимо како се Ленардо Дикаприо одмара на јахти, након журке са Џефом Безосом за Нову Годину, надајуц́и се да може да вас убеди у своју превару о климатским променама. Јадни Лео", написао је један корисник Твитера.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ацо

10.01.2022 11:33

Ма искрено боли га патка.Од њега доста,само нек' узива...

ОДГОВОРИТЕ