Градишка: Два лица погинула у двије саобраћајне несреће

- Два лица погинула су у двије саобраћајне несреће на подручју Градишке, потврђено је Срни у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Република Српска 06.01.2022 | 10:39
Градишка: Два лица погинула у двије саобраћајне несреће

Из Тужилаштва су навели да је у саобраћајној несрећи у Новој Тополи погинуо бициклиста из овог мјеста Драгослав Сладојевић /56/.

Несрећа се догодила на регионалном путу Чатрња-Нова Топола синоћ у 19.55, а учествовао је и аутомобил "гоф два" којим је управљао Душко Сапун /41/ из Нове Тополе.

У саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у 23.15 у мјесту Чатрња, на магистралном путу Градишка - Козарска Дубица, погинуо је возач аутомобила "опел корса" Зоран Каран /40/ из Градишке, речено је у Окружном тужилаштву.

Други учесник у овој удесу био је Стојан Врачар /24/ из Градишке који је управљао аутомобилом "мерцедес". Врачар је лакше повријеђен, као и његови сапутници З.Д /30/ и Д.Ц. /24/, оба лица из Градишке.

Увиђаје су обавили припадници Полицијске управе Градишка у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва.

Наложено је предузимање свих потребних мјера на утврђивању околности под којима су се догодиле саобраћајне несреће, као и обдукција тијела настрадалих која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци. 

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар