Gradiška: Dva lica poginula u dvije saobraćajne nesreće

- Dva lica poginula su u dvije saobraćajne nesreće na području Gradiške, potvrđeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Republika Srpska 06.01.2022 | 10:39
Gradiška: Dva lica poginula u dvije saobraćajne nesreće

Iz Tužilaštva su naveli da je u saobraćajnoj nesreći u Novoj Topoli poginuo biciklista iz ovog mjesta Dragoslav Sladojević /56/.

Nesreća se dogodila na regionalnom putu Čatrnja-Nova Topola sinoć u 19.55, a učestvovao je i automobil "gof dva" kojim je upravljao Duško Sapun /41/ iz Nove Topole.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 23.15 u mjestu Čatrnja, na magistralnom putu Gradiška - Кozarska Dubica, poginuo je vozač automobila "opel korsa" Zoran Кaran /40/ iz Gradiške, rečeno je u Okružnom tužilaštvu.

Drugi učesnik u ovoj udesu bio je Stojan Vračar /24/ iz Gradiške koji je upravljao automobilom "mercedes". Vračar je lakše povrijeđen, kao i njegovi saputnici Z.D /30/ i D.C. /24/, oba lica iz Gradiške.

Uviđaje su obavili pripadnici Policijske uprave Gradiška u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva.

Naloženo je preduzimanje svih potrebnih mjera na utvrđivanju okolnosti pod kojima su se dogodile saobraćajne nesreće, kao i obdukcija tijela nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci. 

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar