Отац потврдио да је на снимцима његов син Матеј

- Ненад Периш, отац Матеја из Сплита који је нестао у Београду, потврдио је да је младић који трчи улицама и шеталиштем на снимцима надзорних камера његов син, те да му ово буди наду да је жив.

Србија 03.01.2022 | 18:40
Отац потврдио да је на снимцима његов син Матеј

"Могу да потврдим да је на објављеним снимцима заиста мој син, и то и на онима у граду гдје трчи и тражи такси, као и на онима како плива у води. Ја само знам да се у клубу ништа погибељно није догађало по њега, али још не можемо реконструисати шта се догађало послије и какав је контекст који би објаснио ово снимљено", рекао је Ненад Периш за сплитску "Слободну Далмацију".

Он је навео да је имао лош осјећај када је долазио у Београд да се све ово неће добро завршити, али да су, како вријеме пролази, његове наде све веће.

"Наде нису огромне, јер прошло је већ четири дана, али не копне. Питају ме зашто полиција није ангажовала рониоце? Сава је дубока четири-пет метара и није то море да простор може да се огради, а и није било неке информације с бродова да би било потребно ангажовање ронилаца. Похвалите све људе на гостопримству и срдачности овдје у Београду, као и полицију која озбиљно ради свој посао", рекао је Периш.

Сплићанин Матеј Периш који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду снимљен је надзорним камерама како трчи улицама около, зауставља такси, а потом плива у Сави, преносе београдски медији.

Београдски медији су четири дана од како траје потрага на својим порталима објавили ове снимке, мада за сада нема званичне потврде да је младић који се види заиста Матеј Периш.

Периш је у петак увече био у клубу "Готик" са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи траг.

Њагов отац Ненад Периш јуче је стигао у Београд како би покушао да пронађе сина. Он се са сином посљедњи пут чуо 30. децембра око 17.00 часова и каже да ништа му није дјеловало необично.

(Срна Фото: Курир) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Косовка

03.01.2022 18:03

Финоооо.фино .само јос да није упао у реку Боже.. Ја писем.а из центра се чује музика..опас Да ног да га нађууууууу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

03.01.2022 18:04

Чудни догадјаји..надам се да ће наћи свог сина живог и здравог. Пријатељи овог младића су најчуднији, видјели су да је оставио јакну у клубу, њега нема и они чекали сатима да пријаве његов нестанак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дај

03.01.2022 19:35

Бозе,да га надју зивог и здравог.

Name

Прво

03.01.2022 19:05

Под број 1, Испитати његове другове који су дошли с њим у Београд. Број 2, Испитати раднике тог угоститељског објекта. Не може тек тако дечко нестати. Ту се крије велика тајна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анна

03.01.2022 19:18

Бозе дјецо кад цете поцети бринути о себи, размисљати о родитељима? Само да га надју зивог, родитељима зелим да побједе ову агонију и да загрле сина зива!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

03.01.2022 20:47

Слазем се да су ти пријатељи цудни. Само да је зив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пријатељи????????

04.01.2022 07:07

Слазем се и ја какви су му то пријатељи? Они морају знати висе ста је пијо Гдје је отисао без јакне. Ипак је досао у Београд који не познаје добро .

Name

хајдук

04.01.2022 11:53

Када пустају вирüсе да побију људе смисљено и плански , какве тек дроге справљау да унисте омладину, смртоносне, заједно и плански злоцинацки.

ОДГОВОРИТЕ