Otac potvrdio da je na snimcima njegov sin Matej

- Nenad Periš, otac Mateja iz Splita koji je nestao u Beogradu, potvrdio je da je mladić koji trči ulicama i šetalištem na snimcima nadzornih kamera njegov sin, te da mu ovo budi nadu da je živ.

Srbija 03.01.2022 | 18:40
Otac potvrdio da je na snimcima njegov sin Matej

"Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zaista moj sin, i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi, kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još ne možemo rekonstruisati šta se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno", rekao je Nenad Periš za splitsku "Slobodnu Dalmaciju".

On je naveo da je imao loš osjećaj kada je dolazio u Beograd da se sve ovo neće dobro završiti, ali da su, kako vrijeme prolazi, njegove nade sve veće.

"Nade nisu ogromne, jer prošlo je već četiri dana, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da prostor može da se ogradi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bilo potrebno angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu, kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao", rekao je Periš.

Splićanin Matej Periš koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu snimljen je nadzornim kamerama kako trči ulicama okolo, zaustavlja taksi, a potom pliva u Savi, prenose beogradski mediji.

Beogradski mediji su četiri dana od kako traje potraga na svojim portalima objavili ove snimke, mada za sada nema zvanične potvrde da je mladić koji se vidi zaista Matej Periš.

Periš je u petak uveče bio u klubu "Gotik" sa svojim prijateljima, ali mu se u jednom trenutku gubi trag.

Njagov otac Nenad Periš juče je stigao u Beograd kako bi pokušao da pronađe sina. On se sa sinom posljednji put čuo 30. decembra oko 17.00 časova i kaže da ništa mu nije djelovalo neobično.

(Srna Foto: Kurir) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Kosovka

03.01.2022 18:03

Finoooo.fino .samo jos da nije upao u reku Bože.. Ja pisem.a iz centra se čuje muzika..opas Da nog da ga nađuuuuuuu

ODGOVORITE
Name

Mira

03.01.2022 18:04

Čudni dogadjaji..nadam se da će naći svog sina živog i zdravog. Prijatelji ovog mladića su najčudniji, vidjeli su da je ostavio jaknu u klubu, njega nema i oni čekali satima da prijave njegov nestanak

ODGOVORITE
Name

Daj

03.01.2022 19:35

Boze,da ga nadju zivog i zdravog.

Name

Prvo

03.01.2022 19:05

Pod broj 1, Ispitati njegove drugove koji su došli s njim u Beograd. Broj 2, Ispitati radnike tog ugostiteljskog objekta. Ne može tek tako dečko nestati. Tu se krije velika tajna.

ODGOVORITE
Name

anna

03.01.2022 19:18

Boze djeco kad cete poceti brinuti o sebi, razmisljati o roditeljima? Samo da ga nadju zivog, roditeljima zelim da pobjede ovu agoniju i da zagrle sina ziva!

ODGOVORITE
Name

Istina

03.01.2022 20:47

Slazem se da su ti prijatelji cudni. Samo da je ziv!

ODGOVORITE
Name

Prijatelji????????

04.01.2022 07:07

Slazem se i ja kakvi su mu to prijatelji? Oni moraju znati vise sta je pijo Gdje je otisao bez jakne. Ipak je dosao u Beograd koji ne poznaje dobro .

Name

hajduk

04.01.2022 11:53

Kada pustaju virüse da pobiju ljude smisljeno i planski , kakve tek droge spravljau da uniste omladinu, smrtonosne, zajedno i planski zlocinacki.

ODGOVORITE