Ана Николић спремна да уради тест на дрогу!

Ана Николић каже да је спремана да оде на Војно медицинску академију како би се анализама утврдило да ли се она дрогира.

Забава 02.01.2022 | 14:30
Ана Николић спремна да уради тест на дрогу!

Певачица је у интервјуу за Пинк говорила о хејтерима који је јавно прозивају да користи не дозвољење супстанце.

Николићева је више пута истакла да не подноси наркотике, а сада је отишла корак даље и поручила да је спремна да оде на тестирање.

- Ратујем ја стално! Ја стварно не знам одакле су ти људи и зашто се јављају, не знам шта хоће од мене? Никог не дирам, а стално нешто мене киње... Шта год да објавим, неки је проблем, а моја реакција зависи у ком сам стању, у каквом расположењу, да ли сам испавана, неиспавана, или већ које проблеме приватне имам. Некада се упуштам у расправу са тим лажним профилима, а ко зна ко ту седи иза. Некад ме мрзи, некад не. У овој години је било доста глупости у новинама, али наслов који говори да сам пијана отишла по дете у вртић, то нема смисла, ту је пређена граница и адвокати се баве тиме. Има још будалаштина - када су дроге у питању, ту чак више не могу ни да реагујем. Уђем и у оне личне профиле, претим да ћу организовати аутобусе, два-три, па да идемо на ВМА - хајде ја прва, па сви ви, али из косе да се узме ДНК! Јер ту се види шта сте све радили последњих пет година.

Ana Nikolić
фото: Притнсцреен/ЕКСКЛУЗИВно

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар