Ana Nikolić spremna da uradi test na drogu!

Ana Nikolić kaže da je spremana da ode na Vojno medicinsku akademiju kako bi se analizama utvrdilo da li se ona drogira.

Zabava 02.01.2022 | 14:30
Ana Nikolić spremna da uradi test na drogu!

Pevačica je u intervjuu za Pink govorila o hejterima koji je javno prozivaju da koristi ne dozvoljenje supstance.

Nikolićeva je više puta istakla da ne podnosi narkotike, a sada je otišla korak dalje i poručila da je spremna da ode na testiranje.

- Ratujem ja stalno! Ja stvarno ne znam odakle su ti ljudi i zašto se javljaju, ne znam šta hoće od mene? Nikog ne diram, a stalno nešto mene kinje... Šta god da objavim, neki je problem, a moja reakcija zavisi u kom sam stanju, u kakvom raspoloženju, da li sam ispavana, neispavana, ili već koje probleme privatne imam. Nekada se upuštam u raspravu sa tim lažnim profilima, a ko zna ko tu sedi iza. Nekad me mrzi, nekad ne. U ovoj godini je bilo dosta gluposti u novinama, ali naslov koji govori da sam pijana otišla po dete u vrtić, to nema smisla, tu je pređena granica i advokati se bave time. Ima još budalaština - kada su droge u pitanju, tu čak više ne mogu ni da reagujem. Uđem i u one lične profile, pretim da ću organizovati autobuse, dva-tri, pa da idemo na VMA - hajde ja prva, pa svi vi, ali iz kose da se uzme DNK! Jer tu se vidi šta ste sve radili poslednjih pet godina.

Ana Nikolić
foto: Pritnscreen/EKSKLUZIVno

(Kurir.rs/Pink.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar