У Звечану пуцано на аутомобил Милана Ивановића

Вечерас око 18 часова дошло је до пуцњаве у Звечану, а пуцано је на сиво возило марке "киа" чији је власник, према непотврђеним информацијама, некадашњи директор Здравственог центра у Северној Митровици Милан Ивановић.

Србија 01.01.2022 | 21:28
У Звечану пуцано на аутомобил Милана Ивановића

Заменик регионалног командира дирекције Север мајор Бесим Хоти потврдио је за Косово онлајн да је дошло до пуцњаве, али није могао да нам потврди на чије возило је пуцано.

“Оно што могу да кажем је да је оштећени око 18 сати пријавио да му је пуцано на возило. Подаци са којима располажемо су да у пуцњави није било повређених. На лицу места се налазе јединице истражног тима и форензике, а увиђај је у току”, рекао је Хоти, који није могао да нам открије идентитет оштећеног.

На возилу су приметни трагови оштећења, а аутомобил је погођен са пет, шест метака. Полицијски увиђај је трајао више од два и по сата  

(Косово онлине) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Културиста

02.01.2022 07:26

Права културна,еманципована и проевропски орјентисана средина...путнике у аутомобилима доцекују и испрацају рафалима,,,у знаку добре воље и сузивота нема ста. Те и такве свијет подрзава и помазе...?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

02.01.2022 11:35

Не може потврдити у чије је возило пуцано али само може да каже да је оштећени око 18 сати пријавио да му је пуцано на возило... Ееее ти си Магарац а не мајор у полицији. Да је којим случајем Албанац власник возила, рекао би ти и брок личне. ПС. Извињавам се Магарцу.

ОДГОВОРИТЕ