U Zvečanu pucano na automobil Milana Ivanovića

Večeras oko 18 časova došlo je do pucnjave u Zvečanu, a pucano je na sivo vozilo marke "kia" čiji je vlasnik, prema nepotvrđenim informacijama, nekadašnji direktor Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici Milan Ivanović.

Srbija 01.01.2022 | 21:28
U Zvečanu pucano na automobil Milana Ivanovića

Zamenik regionalnog komandira direkcije Sever major Besim Hoti potvrdio je za Kosovo onlajn da je došlo do pucnjave, ali nije mogao da nam potvrdi na čije vozilo je pucano.

“Ono što mogu da kažem je da je oštećeni oko 18 sati prijavio da mu je pucano na vozilo. Podaci sa kojima raspolažemo su da u pucnjavi nije bilo povređenih. Na licu mesta se nalaze jedinice istražnog tima i forenzike, a uviđaj je u toku”, rekao je Hoti, koji nije mogao da nam otkrije identitet oštećenog.

Na vozilu su primetni tragovi oštećenja, a automobil je pogođen sa pet, šest metaka. Policijski uviđaj je trajao više od dva i po sata  

(Kosovo online) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kulturista

02.01.2022 07:26

Prava kulturna,emancipovana i proevropski orjentisana sredina...putnike u automobilima docekuju i ispracaju rafalima,,,u znaku dobre volje i suzivota nema sta. Te i takve svijet podrzava i pomaze...?!!

ODGOVORITE
Name

Zare

02.01.2022 11:35

Ne može potvrditi u čije je vozilo pucano ali samo može da kaže da je oštećeni oko 18 sati prijavio da mu je pucano na vozilo... Eeee ti si Magarac a ne major u policiji. Da je kojim slučajem Albanac vlasnik vozila, rekao bi ti i brok lične. PS. Izvinjavam se Magarcu.

ODGOVORITE