Спектакуларан дочек 2022. у Београду на води

Сензационалним ватрометом и ласерским шоу програмом са Куле Београд, као и концертом најпопуларнијих домаћих музичара на Сава Променади, Београђани и гости града ушли су у 2022. годину у великом стилу, а српска престоница добила је дочек достојан највећих светских метропола.

Србија 01.01.2022 | 13:48
Спектакуларан дочек 2022. у Београду на води

Грандиозно одбројавање са фасаде Куле било је увод у ватромет који је, осим са највише зграде у региону, испаљиван и са новобеоградске обале, из осам система, са чак 250 позиција, уз светлосну пратњу 55 моћних ласера. Визуелно импресиван догађај употпуњен је и музиком специјално компонованом за ову прилику и инспирисаном домаћим етно мотивима. 

Спектакл је поклон компаније Белграде Wатерфронт суграђанима и гостима главног града, а ватромет је организован у сарадњи са компанијом „Фиреwоркс бy Груцци“, светским лидером у пиротехничким догађајима овог типа.

Да је тако, потврђује и чињеница да је „Фиреwоркс бy Груцци“ оборио чак 11 Гинисових рекорда у области ватромета. Премијерно у новогодишњој ноћи приказан је и садржај на медија фасади Куле, а светлосни ефекти задивили су све присутне. Слике са Куле Београд у новогодишњој ноћи послате су у свет, а највиша зграда у региону позиционирала се као нови препознатљиви симбол главног града Србије.

Звезда вечери, Горан Бреговић, усијао је атмосферу заједно са трубачима, а на сцени му се придружио и Младен Војичић Тифа са којим је певао хитове групе Бијело дугме. За феноменалан провод, поред Бреге и Тифе, били су задужени Ангеллина, Цобy и Саша Ковачевић.

(Новости)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ГЛУПОСТИ

01.01.2022 14:31

СПЕКТАЛАРНО ЈЕ НА СЕЛУ. ТО ПУЦАЊЕ ДО ИЗНЕМОГЛОСТИ ПО ОБЛАКОДЕРИМА, БЕТОНСКИМ ЧУДОВИШТИМА У КОЈИМА УЖИВАЈУ СЕЉАЦИ ЈЕ ПОПРИЛИЧНА ГЛУПОСТ. ЖИВИМ У ЈЕДНОМ ТАКВОМ ГРАДУ И ВРЛО ДОБРО МИ ЈЕ ПОЗНАТА ТА НАВОДНА СПЕКТАКУЛАРНОСТ. ОБИЧНЕ ГЛУПОСТИ ЗА ПЛАСТИЧНЕ ЉУДЕ КОЈИ НЕМАЈУ НИ МОЗГА НИ ДУШЕ И КОЈИ СУ СЕ ПРЕТВОРИЛИ У АПЛИКАЦИЈУ НА СВОМ МОБИЛНОМ ТЕЛЕФОНУ, НА КОЈЕМ ИНАЧЕ ВИСЕ ПО 12 ЧАСОВА ДНЕВНО. АЈТЕ БРЕ................

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реприка

01.01.2022 16:58

Сељачино једна покри се ушима и бежи у брда из којих си и дошао. А ако незнаш шта је лепо ћути и не коментариши него узјахај магарца и у брда где и припадаш...

Name

Реци

01.01.2022 18:50

Ста фали брдима и људима са села???

Name

Реприци

02.01.2022 14:01

Цути бре цовеце,моли Бога за здравље сељака.Скоро да смо остали без 'леба.