Spektakularan doček 2022. u Beogradu na vodi

Senzacionalnim vatrometom i laserskim šou programom sa Kule Beograd, kao i koncertom najpopularnijih domaćih muzičara na Sava Promenadi, Beograđani i gosti grada ušli su u 2022. godinu u velikom stilu, a srpska prestonica dobila je doček dostojan najvećih svetskih metropola.

Srbija 01.01.2022 | 13:48
Spektakularan doček 2022. u Beogradu na vodi

Grandiozno odbrojavanje sa fasade Kule bilo je uvod u vatromet koji je, osim sa najviše zgrade u regionu, ispaljivan i sa novobeogradske obale, iz osam sistema, sa čak 250 pozicija, uz svetlosnu pratnju 55 moćnih lasera. Vizuelno impresivan događaj upotpunjen je i muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim etno motivima. 

Spektakl je poklon kompanije Belgrade Waterfront sugrađanima i gostima glavnog grada, a vatromet je organizovan u saradnji sa kompanijom „Fireworks by Grucci“, svetskim liderom u pirotehničkim događajima ovog tipa.

Da je tako, potvrđuje i činjenica da je „Fireworks by Grucci“ oborio čak 11 Ginisovih rekorda u oblasti vatrometa. Premijerno u novogodišnjoj noći prikazan je i sadržaj na medija fasadi Kule, a svetlosni efekti zadivili su sve prisutne. Slike sa Kule Beograd u novogodišnjoj noći poslate su u svet, a najviša zgrada u regionu pozicionirala se kao novi prepoznatljivi simbol glavnog grada Srbije.

Zvezda večeri, Goran Bregović, usijao je atmosferu zajedno sa trubačima, a na sceni mu se pridružio i Mladen Vojičić Tifa sa kojim je pevao hitove grupe Bijelo dugme. Za fenomenalan provod, pored Brege i Tife, bili su zaduženi Angellina, Coby i Saša Kovačević.

(Novosti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

GLUPOSTI

01.01.2022 14:31

SPEKTALARNO JE NA SELU. TO PUCANJE DO IZNEMOGLOSTI PO OBLAKODERIMA, BETONSKIM ČUDOVIŠTIMA U KOJIMA UŽIVAJU SELJACI JE POPRILIČNA GLUPOST. ŽIVIM U JEDNOM TAKVOM GRADU I VRLO DOBRO MI JE POZNATA TA NAVODNA SPEKTAKULARNOST. OBIČNE GLUPOSTI ZA PLASTIČNE LJUDE KOJI NEMAJU NI MOZGA NI DUŠE I KOJI SU SE PRETVORILI U APLIKACIJU NA SVOM MOBILNOM TELEFONU, NA KOJEM INAČE VISE PO 12 ČASOVA DNEVNO. AJTE BRE................

ODGOVORITE
Name

Reprika

01.01.2022 16:58

Seljačino jedna pokri se ušima i beži u brda iz kojih si i došao. A ako neznaš šta je lepo ćuti i ne komentariši nego uzjahaj magarca i u brda gde i pripadaš...

Name

Reci

01.01.2022 18:50

Sta fali brdima i ljudima sa sela???

Name

Reprici

02.01.2022 14:01

Cuti bre covece,moli Boga za zdravlje seljaka.Skoro da smo ostali bez 'leba.