Бањалука: Лажна дојава о бомби у два локала

Непозната особа са заштићеног телефонског броја, синоћ у 23.42, позвала је Полицијску станицу Бањалука - Центар и пријавила да је постављена експлозивна направа у два угоститељска објеката у Бањалуци, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Република Српска 01.01.2022 | 12:44
Бањалука: Лажна дојава о бомби у два локала

Како је наведено, полиција је евакуисала објекте, након чега је прегледом утврђено да се ради о лажној дојави.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да се о ради кривичном дјелу - лажно пријављивање кривичног дјела.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Душан

01.01.2022 12:27

Ако га ухвате теба га газда тужити за неостварену добит Узети му кучу ауто све мајку им набијем дрогерашку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

01.01.2022 17:20

Кекију вратли телефон ...

Name

БЛ

01.01.2022 12:47

Јел то опет у Кафани? Побогу, Маринко, ко те тако зјбава? ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобо

01.01.2022 13:50

Значи не плаћа рекет полицији и то тако иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инспектор Нагиб

01.01.2022 16:16

Наравно,ако хоце да имају заститу онда морају за то платити.

Name

Прњавор

01.01.2022 16:21

Ко је гостово у тим локалима? И у Прњавору је безбједоносна ситуација крајње аларманта.На ивици инцидента. Прво су неки анонимуси покушали да бојкотују и недозволе отварање пекаре,као,"отварају је шиптари"...није јасно какве везе ми имамо са Р.Косово. Онда у 1 ноћном клубу пре пар дана дође да гостује нека певаљка из Словеније.Бачен сузавац.,јер име јој је Сенидах..неком чеди звучало превише"муслимански".. Онда,требо да гостује Буба Цорели..кинцерт отказан иако су карте распродате за 3 дана и читав мјесец пре наступа.,толики је био интерес грађана Прњавора.,јер је власник клуба добио претње,да несме бити концерта,као Буба Цорели "причо нешто против срба".. Шта то говори?да иако велику већину Срба неинтересују идиоти који би да четникују,већ их као и све нас остале интересује како да оду ван,раде и нешто зараде,интересује их егзистенција да још увијек има поприличан број оних који би да изазивају,провоцирају,вређају и који би да изазивају сукобе..заборављајући да је и њихов ђедо то хтео 41ве,па попушио 45те..то исто хтео његов чаћа 91,па попушио 95,и 99.Зато питам,да нису и у тим кафићима гостовали каки "тешки муслимани"?,јер онда и Бања Лука,као и Прњавор имају криминално екстремистичку скупину,и богами,ако је неразоткрију..могло би да се појаве још хрпа таквих скупина..сви ми имамо својих будала..

ОДГОВОРИТЕ