Banjaluka: Lažna dojava o bombi u dva lokala

Nepoznata osoba sa zaštićenog telefonskog broja, sinoć u 23.42, pozvala je Policijsku stanicu Banjaluka - Centar i prijavila da je postavljena eksplozivna naprava u dva ugostiteljska objekata u Banjaluci, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Republika Srpska 01.01.2022 | 12:44
Banjaluka: Lažna dojava o bombi u dva lokala

Kako je navedeno, policija je evakuisala objekte, nakon čega je pregledom utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se o radi krivičnom djelu - lažno prijavljivanje krivičnog djela.

(Agencije)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Dušan

01.01.2022 12:27

Ako ga uhvate teba ga gazda tužiti za neostvarenu dobit Uzeti mu kuču auto sve majku im nabijem drogerašku.

ODGOVORITE
Name

Igor

01.01.2022 17:20

Kekiju vratli telefon ...

Name

BL

01.01.2022 12:47

Jel to opet u Kafani? Pobogu, Marinko, ko te tako zjbava? ??

ODGOVORITE
Name

Bobo

01.01.2022 13:50

Znači ne plaća reket policiji i to tako ide.

ODGOVORITE
Name

Inspektor Nagib

01.01.2022 16:16

Naravno,ako hoce da imaju zastitu onda moraju za to platiti.

Name

Prnjavor

01.01.2022 16:21

Ko je gostovo u tim lokalima? I u Prnjavoru je bezbjedonosna situacija krajnje alarmanta.Na ivici incidenta. Prvo su neki anonimusi pokušali da bojkotuju i nedozvole otvaranje pekare,kao,"otvaraju je šiptari"...nije jasno kakve veze mi imamo sa R.Kosovo. Onda u 1 noćnom klubu pre par dana dođe da gostuje neka pevaljka iz Slovenije.Bačen suzavac.,jer ime joj je Senidah..nekom čedi zvučalo previše"muslimanski".. Onda,trebo da gostuje Buba Coreli..kincert otkazan iako su karte rasprodate za 3 dana i čitav mjesec pre nastupa.,toliki je bio interes građana Prnjavora.,jer je vlasnik kluba dobio pretnje,da nesme biti koncerta,kao Buba Coreli "pričo nešto protiv srba".. Šta to govori?da iako veliku većinu Srba neinteresuju idioti koji bi da četnikuju,već ih kao i sve nas ostale interesuje kako da odu van,rade i nešto zarade,interesuje ih egzistencija da još uvijek ima popriličan broj onih koji bi da izazivaju,provociraju,vređaju i koji bi da izazivaju sukobe..zaboravljajući da je i njihov đedo to hteo 41ve,pa popušio 45te..to isto hteo njegov čaća 91,pa popušio 95,i 99.Zato pitam,da nisu i u tim kafićima gostovali kaki "teški muslimani"?,jer onda i Banja Luka,kao i Prnjavor imaju kriminalno ekstremističku skupinu,i bogami,ako je nerazotkriju..moglo bi da se pojave još hrpa takvih skupina..svi mi imamo svojih budala..

ODGOVORITE