На загребачки централни трг уз ковид потврду

Загрепчани су Нову годину дочекали на Тргу бана Јелачића, а забављали су их Давор Гобац и "Психомодо Поп".

Регион 01.01.2022 | 11:41
На загребачки централни трг уз ковид потврду

Дочек је увеличао спектакуларни ватромет, а са посјетиоцима је посљедње минуте у 2021. одбројавао градоначелник Томислав Томашевић, који им је пожелио срећу у 2022. години.

Простор предвиђен за публику био је ограђен, а посјетици су имали ковид потврде.

Иако у Сплиту није било традиционалног организованог дочека на Риви, а ни ватромета, много Сплићана испратило је стару годину на том омиљеном градском шеталишту.

Дубровчани и њихови гости, њих око 6.500 су 2022. годину дочекали на Страдуну уз концерт глазбених група “Ватра” и “Силенте” и спектакуларни ватромет, а окупљеном мноштву честитао је дубровачки градоначелник Мато Франковић.

И дубровачки дочек одржан је с епидемиолошким мјерама јер се у ограђени простор пред бином могло ући само с ковид потврдом.

Иако је у Ријеци био организован и најављен, новогодишњи концерт Нене Белана је отказан, али је приређен спектакуларни ватромет.

(Срна  Фото:Анадолија)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ратко

01.01.2022 16:47

Кивид потврде. Јел то јос увјек има. Хајте људи у Бања луку све слободно, да видите ста је слобода.. Град слободан, пун људи нико не прича о корони нигдје маске.. Послати слику у Њемацку, Француску, Аустрију да виде зивот, а не као они затворени и све сто тв казе они прихватају. Малоумници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.01.2022 19:32

Послацемо слике и за 15-ак дана, само сто неце бити бас тако лијепе...

Name

Ре: Ратко

01.01.2022 20:11

Ко би рекао да це тако брзо доци дан, да БиХ буде примјер демократије и људских слобода, а западну европу да преко ноци прогута нацизам, они висе ниста немају осим биједних материјалних вриједности које це такодје преко ноци нестати кад неко одлуци да су спремни, па престане стампати готовину и укине банкама могуцност трансакција без покрица у новцу, не цуди ме како је Хитлер успио без икакве репресије да их убиједи да убијају јевреје, пољаке, цехе... то је у генима... Роберт Коцх се у гробу преврце кад види ста раде квазиструцњаци на институту са његовим именом...

Name

Томислав

01.01.2022 21:46

Тако јеРатко... Ови сто сањају да це за 15 дана лислати рузну слику варају се њих је систем убједио у корону и обавезну вакцинацију. Золико о њиховом образовању кад су робови система. Свака цас Бања луци показали су свијету ста је слобода