Пријем као знак пажње за минули рад у градској управи

Поштујући традицију организовања дружења са пензионисаним радницима, градска управа Бијељине и данас је била домаћин једног таквог пријема одржаног у просторијама Соколског дома. 

Република Српска 30.12.2021 | 19:05
Пријем као знак пажње за минули рад у градској управи

- Крај године је прилика за окупљање са онима који су некада били дио градске управе и својим радом давали допринос њеном добром функционисању.
Јасно је да, нажалост, положај пензионера није на завидном нивоу, те је ово била прилика да им се уруче поклони као знак пажње и захвалности за њихов минули рад . казао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Он је бившим радницима градске управе пожелио срећне наступајуће празнике, добро здравље и изразио жељу да се и даље окупљају лијепим поводима.

- Ових празничних дана треба са посебном пажњом да се сјетимо пензионера, а овом новчаном наградом настојимо помоћи да празнике дочекају финансијски растерећенији - рекао је градоначелник Петровић.

Истовремено се осврнуо и на средства предвиђена за све пензионере чија пензија износи највише 212,02 КМ.

- Град Бијељина је издвојио 120.000 КМ на име једнократне помоћи цјелокупној пензионерској популацији која прима најнижу пензију. До сада је ову врсту помоћи искористило око хиљаду пензионера, а захтјев Комисији могу поднијети још данас и сутра - напоменуо је градоначелник Петровић.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свака цаст

30.12.2021 20:20

Нека могу направити руцак са месом за празнике.

ОДГОВОРИТЕ