Prijem kao znak pažnje za minuli rad u gradskoj upravi

Poštujući tradiciju organizovanja druženja sa penzionisanim radnicima, gradska uprava Bijeljine i danas je bila domaćin jednog takvog prijema održanog u prostorijama Sokolskog doma. 

Republika Srpska 30.12.2021 | 19:05
Prijem kao znak pažnje za minuli rad u gradskoj upravi

- Кraj godine je prilika za okupljanje sa onima koji su nekada bili dio gradske uprave i svojim radom davali doprinos njenom dobrom funkcionisanju.
Jasno je da, nažalost, položaj penzionera nije na zavidnom nivou, te je ovo bila prilika da im se uruče pokloni kao znak pažnje i zahvalnosti za njihov minuli rad . kazao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

On je bivšim radnicima gradske uprave poželio srećne nastupajuće praznike, dobro zdravlje i izrazio želju da se i dalje okupljaju lijepim povodima.

- Ovih prazničnih dana treba sa posebnom pažnjom da se sjetimo penzionera, a ovom novčanom nagradom nastojimo pomoći da praznike dočekaju finansijski rasterećeniji - rekao je gradonačelnik Petrović.

Istovremeno se osvrnuo i na sredstva predviđena za sve penzionere čija penzija iznosi najviše 212,02 КM.

- Grad Bijeljina je izdvojio 120.000 КM na ime jednokratne pomoći cjelokupnoj penzionerskoj populaciji koja prima najnižu penziju. Do sada je ovu vrstu pomoći iskoristilo oko hiljadu penzionera, a zahtjev Кomisiji mogu podnijeti još danas i sutra - napomenuo je gradonačelnik Petrović.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svaka cast

30.12.2021 20:20

Neka mogu napraviti rucak sa mesom za praznike.

ODGOVORITE